Nytt rekordresultat for Apple

Nytt rekordresultat for AppleApple offentliggjorde i dag sine resultater for Q3 (finanskvartal) 2009 og kunne rapportere om nok et rekordresultat. Selskapet hadde en omsetning på 8.34 milliarder dollar og et overskudd på hele 1.23 milliarder dollar. I samme periode i fjor omsatte Apple for 7.46 milliarder dollar og hadde et overskudd på 1 milliard dollar. Q3 2009 er det beste kvartalet utenfor høytid (jul) i selskapets historie.

Apple solgte 2.6 millioner Macintosh-datamaskiner, en økning på 4 prosent sammenlignet med fjor årets kvartal. Selskapet solgte også 10.2 millioner iPods, noe som resulterte i 7 prosent nedgang. iPhone-salget har derimot økt med hele 626 prosent og Apple solgte 5.2 millioner iPhones i Q3 2009.

Vi lager nå våre mest innovative produkter noensinne og våre kunder stemmer med lommeboken. Vi er svært glade for å ha solgt 5.2 millioner iPhones Q3 og våre kunder har lastet ned mer enn 1.5 milliarder applikasjoner

uttalte Steve Jobs til pressen.

Apple vil selv kommentere de finansielle resultatene i en live lydstreaming senere i kveld.

Tags:
Ttigers bilde

Ttiger

Så det er mulig å selge apple produkter uten the big boss!! :D

gomle69s bilde

gomle69

Yupp :). Og det er mulig å selge "dyre" produkter og tjene penger på det i nedgangstider hvis man vet hva man driver med. Dette er strålende. Mer penger i kassa til Apple gir forhåpentligvis nye og spennende produkter og tjenester til oss :).

jakobmartinrs bilde

jakobmartinr

Det er sikkert mange som har begynt å skjønne at mac er en smart løsning! ;)
Håper det vedvarer...

Kjidel2s bilde

Kjidel2

… og at prisene også kan begynne å bli litt mer vennlige :)

Arild Holtet

Utrolig bra.

En omsettning på 8,34 mill er suverent, når giganten Microsoft har 13,1 mill i samme periode. Helt klart at kvalitet lønner seg.

A.H.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai