Cooliris viser bilder bedre

CoolirisÅ se på bilder på Internett er ofte ikke like spennende som å gjøre det i iPhoto eller andre programmer med avanserte «slideshows». Med et lite gratis tilleggsprogram til Safari og Firefox med navn Cooliris kan du organisere og vise bilder fra Flickr, Google Images, Picasa på en mye bedre måte.

Cooliris er en tilleggsapplikasjon som kan lastes ned til Safari. Cooliris gjør at man kan organisere bildesøkene og vise dem i en mye finere layout enn det er på Google, Yahoo, og andre søkemotorers sine sider.

Foretar man for eksempel et søk med Google Image Seach med Cooliris innstallert i Safari, vil det i venstre hjørne av bilder dukke opp et ikon. Trykker man på det, åpnes alle bildene i en ny fane i Cooliris' sin egne layout. Her kan man bla gjennom, åpne, og lagre bildene som søkemotoren har funnet. Man slipper da å trykke på "neste" for hvert 20. bilde, man har alle bildene tilgjengelig med en scrolling.

Det hele fungerer på samme måte på nettsteder som Youtube, Flickr og Facebook.

Man kan enkelt registrere seg på Cooliris og få en egen personlig vegg hvor man kan lagre sine favoritter. Man kan også gå rett på Cooliris' fane, og ta bildesøket derifra. Der kan man også sette egne innstillinger på hvordan bildesøket skal vises.

Et meget enkelt og utrolig tøft verktøy til din nettleser som gjør det hele litt mer "fancy". Programmet kan lastes ned gratis fra Cooliris.com. Programmet fungerer i både Safari og Firefox.

Ecker00

Verdt å merke er at den også støtter flere websider, hvertfall vet jeg om DeviantArt. Fungerer likt som beskrev over, bare med bruker gallerier eller søk.

Fantastisk program / add-on!

hawkiiz

Jeg brukte det litt for et års tid siden, men fant ut at jeg ble ganske fort lei, men det som faktisk er veldig kjekt er at man kan se etter filmer på youtube, og manøvrere veldig enkelt og oversiktlig:)

det finnes også til iphone ;)

exenpipp

At det finnes også for iPhone burde du tatt med. Ellers en bra artikkel, selv om jeg visste om programmet skadet det ikke å lese om det :)

nubbizs bilde

nubbiz

Må prøves:)

Veons bilde

Veon

Har brukt dette lenge, et "must" hvis man er flittig bruker av flickr. Har prøvd programmet dem har til iPhone også, men det fungerte dårlig (tregt) dengang jeg prøvde det.

Sparoey

Tusen takk for tipset! Dette var jo helt fantastisk :)

Davidisaks bilde

Davidisak

Det funker også utmerket med Facebook! :)

maggekriss bilde

maggekris

Helt genialt til face faktisk!

tvslavens bilde

tvslaven

Mulig det kun er meg, men etter cooliris så ble safari 4 helt ustabilt. Krasjet hvert 4-5 minutt. Avinstallert. Kult program/tjeneste - men venter til en senere versjon.

deadringer971s bilde

deadringer971

Takk for tipset. Genialt program! Kommer til å bruke det MYE! :)

oberge

Cooliris er en fin liten sak. Ikke minst for å lage presentasjoner. Se bloggen Berges betraktninger

nubbizs bilde

nubbiz

Synd at Safari henger seg hvert 15. min med denne tillegsapplikasjonen.

subirachs

Programmet het før Piclens og kan søkes dit .Piclens.com . Har brukt Cooliris i flere år og er kjempefornøyd. innes også til Iphone 3G

maggekriss bilde

maggekris

[quote="nubbiz"]Synd at Safari henger seg hvert 15. min med denne tillegsapplikasjonen.

Enig, så enig. God ide. Bra presentasjon. ELENDIG i praksis.

-This piece og shit is now deleted from my wonderful mac-

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai