iTunes 9 - Blu-ray og App-organisering

iTunes + Blu-ray = ?
Som de fleste har fått med seg, skal Snow Leopard ifølge Apple lanseres i løpet av september. Samtidig ryktes det også om en oppdatering av iPod touch.
Boy Genius Report har i tillegg mottatt et tips om at iTunes 9 skal få Blu-Ray støtte, en App-organiseringsfunksjon og en slags form for "social networking/media"-integrering.

Det var nokså uklart hva denne social networking/media-integrering gikk ut på, men enkelte tolker som en slags facebook/twitter/last.fm gjennom iTunes hvor en enkelt kan for eksempel poste hvilken sang en hører på akkurat nå.

Hvis AppleInsider har rett angående ryktene om nye funksjoner i de neste iMacene, hvor en av de skal være integrering av Blu-Ray, virker Blu-Ray-støtten som et logisk trekk.

Ryktet sier ikke noe om når iTunes 9 skal slippes, men enkelte hevder at iTunes 9 kommer samtidig med Snow Leopard (i en 64bits versjon) og muligens en iPod-oppdatering.

xcitu

Høres bra ut. Siden vi er allerede inne på rykter og SL så kan jeg jo nevne dette:
I tråden "[url=http://mac1.no/forum/viewtopic.php?f=125&t=224784&st=0&sk=t&sd=a&start=30]Ang. 89 kr Snow Leopard" kommer det frem(Side 3, post 1) at Snow Leopard slippes den 29.sept. Det var iallefall det en "mer teknisk og bedre" behandler sa til meg når jeg ringte opp, ble videresendt fra vanlig behandler til henne.
Som sagt, "rykter", men lov å håpe. Jeg tror hun forsnakket seg litt.

Dr.Peppers bilde

Dr.Pepper

Tviler på en fra teknisk support vet eksakt utgivelses dato for sl, er ikke sikkert det er bestemt i skrivende stund en gang.

Arne Borgersens bilde

Arne Borgersen

Håper blu-rayen blir som på ps3'n, at den ikke må stå å bli varm...

Shinns bilde

Shinn

Å bli sendt videre til en person som er "mer teknisk og bedre" kalles for 2.linje. Blu-ray er utrolig gode nyheter, er det + usb3/ny firewire som har gjort at jeg har drøyd med kjøpet av ny maskin.

nicho

Det som er spennende er at hvis vi skal se BD-avspilling i iTunes (QTX) så må det gjøres drastiske endringer i iTunes. Det trenges definitivt en hardwareaksellerert videoavspillingsdel, noe som igjen kan åpne for flinke individer til å gi oss dekoding og avspilling for andre formater (x.264, Matroska anyone?) iTunes er i dag stort og tungt, det blir spennende å se om Apple kan gi oss en raskere og mer smidig Cocoa 64-bit iTunes snart.

mcdonnells bilde

mcdonnell

Ser at mange venter på USB3. Det kommer til å ta lang tid før enhetene når den hastigheten som loves, og ikke minst vil produktene drøye med lansering og ha en høy pris.

Twinflowers bilde

Twinflower

Tenk så mye bedre Genius-funksjonen kunne vært om de hadde koblet den til Last.fm-kontoen min.

nubbizs bilde

nubbiz

Synes ikke navnet iTunes passer helt lengre, virker mer som iMedia eller noe.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai