iPhoto oppdateres til 8.1

Apple har den siste tiden pushet ut flere programoppdateringer og sikkerhetsoppdateringer, og i dag slapp Apple også en oppdatering til iPhoto '09 (en av de mange programmene som følger med i Apples iLife-programpakke). Denne oppdateringen, med versjonsnummer 8.1, inkluderer flere nye utskriftsalternativer av kalendere- og fotoalbum for iPhotos trykkeritjeneste.

iPhoto oppdateres

Blant nyhetene i oppdateringen er:

  • Bøker med hardt omslag kan nå bestilles i en ny, ekstra stor størrelse (33 x 25,4 cm)
  • Inneholder tre nye boktemaer med reisetema: tropisk, asiatisk og europeisk
  • Et utvalg nye korttemaer for ulike høytider

Oppdateringen på 161 MB, er tilgjengelig for alle iLife '09-brukere, og anbefales for alle iPhoto '09-brukere av Apple. Oppdateringen kan lastes ned via den innebygde Programvareoppdateringen, eller via Apples nettside.

mrPicattas bilde

mrPicatta

Hvordan kan en oppdatering som kun inneholder 3 nye temaer, bokvalg ol. være en anbefalt oppdatering for alle som bruker iLife 09. Jeg bruker iPhoto ofte, men vil ikke si at denne oppdateringen er kritisk for mitt bruk, tvert i mot!

emre5s bilde

emre5

Tror gjerne Apple har flere ess i ermet i denne versjonen enn det som står i denne artikkelen. Slike detaljer er det dessverre sjelden de går ut med dog.

Chropss bilde

Chrops

Apple anbefaler alltid de nyeste oppdateringene til sine programmer da de helst vil at brukerne skal kjøre siste versjon av programmene deres. Kan kanskje ha noe med bugfixes og support å gjøre!? F.eks. hvis alle kjørte Leopard ville jo Apple trengt mindre tid på support for Tiger.

Men en kritisk oppdatering er det altså ikke - ikke at jeg har nevnt at den er det heller, annet enn at den anbefales av Apple!

Gautiss bilde

Gautis

Føler Apple er mer "ryddige" når det gjelder sine oppdateringer, så dem laster jeg inn konsekvent uansett. Er dessuten ikke de ukentlige 20, som Windows Update. hehe.

Loevhagen

Hadde de klart å få iPhoto like kjapt som forrige versjon så hadde det vært flott.

ggt667s bilde

ggt667

Noen som har brukt navn?

Er den flink til å finne andre bilder av samme person?

emre5s bilde

emre5

Grei nok, men det mest praktiske med Faces er å finne andre bilder av samme person gjennom søk.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai