Apple Remote Desktop oppdateres til 3.3.1

Apple Remote Desktop 3I går slapp Apple en oppdatering til både klient- og adminprogramvaren til Remote Desktop. Oppdateringen skal gi bedre støtte for datamaskiner som befinner seg bak en brannmur.

Apple Remote Desktop lar deg administrere Macintosh-maskiner i et nettverk. Du kan distribuere programvare, gi support i sanntid til sluttbrukere, opprette detaljerte program- og maskinvarerapporter og automatisere vanlige administreringsoppgaver.

Les mer om Apple Remote Desktop 3.3.1

Denne oppdateringen består hovedsaklig av bug- og prestasjonsfikser. For eksempel skal det nå være støtte for wide-area Bonjour, samme teknologi som «Back to My Mac» benytter seg av.

RogerF

Kan man koble seg til en klient over internett for å gjøre service like enkelt og uproblematisk som med f.eks. TeamViewer – eller krever ARD litt mer konfigurering for å finne frem til maskiner på innsiden av et annet nett, der maskinene mest sannsynlig også har interne uoffisielle adresser?

onkel_reisende_mac

ARD krever litt mer konfigurering for å finne frem til maskiner på innsiden av et annet nett, der maskinene mest sannsynlig også har interne uoffisielle adresser.. :)

Du kan evt. sette opp vpn, da vil jo ARD fungere som normalt.

sags bilde

sag

Takk for tips om TeamViewer. Hadde ikke hørt om dem. Passer kjempebra når ukyndig familie trenger support av meg.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai