HP iPod sluppet I DAG

I motsettning til hva vi rapporterte om tidligere i dag så har faktisk HP lansert "sin" HP iPod. Den selges til akkurat samme pris som Apples iPod og forskjellen ligger i at den har HP gravert inn på baksiden.

HP har også lansert et nytt tilbud til de som kjøper en HP iPod - nemlig noe de kaller iPod Tattoo. En type iPod "skin" som du selv kan printe ut.

iPod Tattoo er et tynt spesial "skin" som du via HP printere kan printe ut og legge rundt din iPod. På den måten kan du personalisere din iPod og gi den et eget utrykk. HP vil tilby ferdige "Tattoos" med albumgrafikken til kjente artister.

HPs "Tattoos" tåler mye, vannfaste og de beskytter en iPod mot riper og hakk. Designene skal være enke å lage, putte på og ta av iPoden. Dvs. er du ikke fornøyd kan du bytte uten at iPoden tar skade. HP vil jobbe med plateselskapene om å tilby slike "Tattoos" med forskjellige artister på. Du kan lese mer om iPod Tattos hos HP

HP vil også i den kommende måneden lansere en stor reklame kampanje for HP iPoden. Reklamen vil i all hovedsak bli sentrert rundt MTVs Movie Awards utdeling om kort tid. I tillegg vil HP sende spesiell iPod reklamemateriell til samtlige butikker som fører HP produkter. Analytikere hevder at HPs iPod versjon raskt vil selge mer enn Apples grunnet HPs enorme distribusjonsnett.

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai