ForeverSave redder dine data

ForeverSaveDu har jobbet i timevis med et dokument i ditt favorittprogram og plutselig kræsjer programmet. Alt du har jobbet med forsvinner ut vinduet og noen autolagringsfunksjon finnes selvsagt ikke i programmet du brukte. Kjenner du deg igjen? Det gjør mange, men det finnes faktisk en løsning på problemet.

Hver eneste dag, 24 timer i døgnet, 365 dager i året tapes det definitivt mange timers arbeid på grunn av programvare som kræsjer, strømmen som går og andre irriterende problemer. Disse årsaken er bare en del av problemet, men den virkelige utfordringen ligger hos brukerne som dessverre er alt for dårlige på å lagre sitt arbeid. Noen programmer, som f.eks. Microsofts Office, har en autolagringsfunksjon som stort sett redder deg fra de største problemene, men det er langt fra all programvare som tilbyr denne funksjonaliteten.

Med programvaren ForeverSave fra Tool Force Software finnes det heldigvis en løsning på dette problemet. ForeverSave kan beskrives som en autolagringsfunksjon for all din programvare.

ForeverSave

Det ForeverSave gjør er rett å slett å lagre de dokumentene du jobber på med jevne mellomrom og helt uten at du merker det. Programvaren ligger i bakgrunnen og sørger for at dine dokumenter lagres selv om du ikke husker å lagrer dem. For at dette skal fungere, må du manuelt sette opp all programvare du ønsker skal ha en autolagringsfunksjon før du begynner å bruke programvaren.

Du kan velge når ForeverSave skal lagre dine dokumenter, f.eks. hvert minutt eller du kan be programmet lagre hver gang du bytter til et annet program. Du kan også spesifisere at ForeverSave kun skal lagre en kopi av ditt dokument og aldri overskrive det du allerede har lagret.

Foreversave

ForeverSave ligger konstant i bakgrunnen og du ser ikke stort til programvaren før du virkelig trenger den, når du har glemt å lagre dine dokumenter. Det er først da du ser nytten av programvaren og dens innebygde versjonskontroll. For hvert dokument du lagrer, kan ForeverSave lagre opptil 50 forskjellige versjoner slik at du alltid kan gå tilbake til den optimale versjonen av ditt dokument.

ForeverSave er kompatibelt med Snow Leopard og i en begrenset periode kan du få programvaren for kun $9.95 hos Tool Force Software.

Aphelion

KNALL! Har mistet utrolig mye arbeid i Photoshop på grunn av at Adobe ikke gidder å ta med en autolagringsfunksjon.

rockphotogs bilde

rockphotog

Fiffig, men jeg er såpass godt oppdratt at Cmd-S/Ctrl-S er en av mine grunnleggende kroppsfunksjoner. TimeMachine fikser resten.

S_NOOKER

Da var den kjøpt. =)

arntsss bilde

arntss

Ja, de har endret på navnet nå ja... hehe.
Navnet var EverSave før.
Dette er et kjempeprogram.
[color=#FF0000]Løp og Kjøp!

arntSS

nyfrelsts bilde

nyfrelst

Utrolig billig investering mener jeg. Driver man med bilderedigering og slike ting er dette et must, og til den prisen bør man nesten takke også :-)

arntsss bilde

arntss

Hehe.. du sa det ganske godt der nyfrelst: "Man bør nesten takke også". :-D

Men det er selvsagt ikke bare ved bilderedigering. Hva med brev, avhandlinger, keynotepresentasjoner, regneark.... etc etc...
Trist om man ikke har lagret en eneste gang og plutselig skjærer alt seg.

Da ER dette en meget billig investering. Tid er penger!

arntSS

K.D.Gs bilde

K.D.G

Funker Dette på WarCraft III/3 Editor?? Det kresjer alti!!

Ramiuss bilde

Ramius

Hadde det vært gratis kanskje så.
Betaler ikke for å lagre dokumentene mine gitt.

nyfrelsts bilde

nyfrelst

Noen ting kan det være verd å betale for. Har sett tidligere at du er motstander av det som ikke er open og gratis, og det er et greit standpunkt det. Men noen må også tjene penger, vi trenger et marked med konkurranse, og for alle er ikke bare ære, eller det å skape noe, nok, de vil tjene noe på det de utvikler.

Og et slikt program som vi her snakker om, selv om det "kun" er lagring, er ikke under en hundrelapp mye å betale altså. Tror det vil svi ganske mye mer hvis man har jobbet med noe lenge, og mister det.

Jons bilde

Jon

Noen som har erfaring med denne fra før? Hva hvis du ikke ønsker å lagre da? Tenker feks på hvis du har et dokument du bare skal gjøre en kjapp endring på, men ønsker å beholde det orginale fremfor endringen? Blir den bare skrevet over da?

Eller hva hvis man sitter med en photoshopfil på 2-3gb og den lagrer, vil man virkelig ikke merke det?

nyfrelsts bilde

nyfrelst

"Du kan også spesifisere at ForeverSave kun skal lagre en kopi av ditt dokument og aldri overskrive det du allerede har lagret."

Ramiuss bilde

Ramius

[quote="nyfrelst"]Noen ting kan det være verd å betale for. Har sett tidligere at du er motstander av det som ikke er open og gratis, og det er et greit standpunkt det. Men noen må også tjene penger, vi trenger et marked med konkurranse, og for alle er ikke bare ære, eller det å skape noe, nok, de vil tjene noe på det de utvikler.

Og et slikt program som vi her snakker om, selv om det "kun" er lagring, er ikke under en hundrelapp mye å betale altså. Tror det vil svi ganske mye mer hvis man har jobbet med noe lenge, og mister det.

Tror heller det er snakk om at programmere er ute etter lettjente penger og vet at Apple-fanatikere mer enn gjerne åpner lommeboka.

tobiaspb

Denne var et genialt supplement til Time Machine, regga og installeret på min bærbare :-D

EpleHans

Finnes det en brukerhåndbok? Noen eksempler på bruk ? Jeg vet ikke hvordan jeg skal bruke programmet.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai