Skriv signaturen rett på MacBooken

Skriv signaturen rett på MacBookenHar du en av de nye MacBookene og Snow Leopard? I såfall kan du bruke trackpaden som et «mini-tegnebrett» og skrive signaturen din rett på trackpaden. Programvaren Autograph ($6.95) gjør det mulig.

Autograph er et lite program fra Ten One Design som rett og slett gjør din trackpad om til et «mini-tegnebrett» hvor du kan skrive din signatur, gjøre enkel tegner og mye annet morro. Kun dine egne ferdigheter og størrelsen på trackpaden setter egentlig grenser for hva du kan gjøre med Autograph, men programmet fokuserer på signaturer.

Skriv signaturen rett på MacBooken

Skriv signaturen rett på MacBooken

Autographer er tilgjengelig i en gratis versjon med et vannmerke på alle signaturene og betaler du $6.95 får du full-versjonen. Veldig hendig, veldig morsomt!

VIa @rebellion (Twitter)

dabear

Så ufattelig rart å måtte betale for å få lov til å legge igjen en signatur.

Hans Georgs bilde

Hans Georg

Hvorfor ikke bare scanne inn en autograf fra et ark og bruke den. koster ikkeno!

Zoots bilde

Zoot

Synes dette er de mest bortkastede 7$ man kan bruke.

nyfrelsts bilde

nyfrelst

Åssen får man til å bevege seg fra bokstav til bokstav uten at det blir streker da? Har ikke funnet ut hvordan jeg får mellomrom jeg? Når jeg skal flytte peker'n litt til høyre "tegner" den jo fortsatt!

Edit

Ooooops...er flau...skjønte det etterhvert.... :-[

Makkos bilde

Makko

Ikke for å være kverulant, men hvorfor er det rart at man tar betalt for et sånt program? Det er jo tross alt noen (Ten One Design) som har brukt masse tid til å lage dette programmet. Vet ikke hvor stor en kode for å lage et sånt program er, men ser for meg at det kan ta uker, kanskje til og med noen måneder for å lage dette....

macalaos bilde

macalao

For alle de her som synes 40 kr er dyrt for et program, da lurer jeg på hva dere har av programmer ellers på maskinenen deres?
Dette virker jo som et ok program og ja, man kan skanne inn signaturen sin, men en skanner er jo heller ikke gratis og tar plass.
La oss si at man er et sted hvor fler skal sette signaturen sin på et dokument, da har man jo ikke scanner.......bruken av dette virker veldig fornuftig.

Burrell

ja, det er merkelig at så mange tror software skal være gratis eller tilnærmet gratis.

Bor man ikke hjemme hos Mamma og Pappa, er man faktiskt nødt til å tjene litt penger...

mcdonnells bilde

mcdonnell

Håndskrift på Internett har liten nytteverdi, siden det er snakk om et bildeformat og ikke en reell signatur.

MacFreddi

Hvor lurt er det å legge underskriften på nette da? Da kan jo alle kopiere den...

AreBs bilde

AreB

Hvor står det at det er snakk om å legge den på internett? Så vidt jeg klarer å se er den brukt i Word i artikkelen. Altså lagret lokalt på maskinen din. Skal man sende ut en brev til mange kunder eller kontakter, så kan det være veldig greit med en signatur som ligger inne i dokumentet som vist i artikkelen.

40 kr for en app syns jeg ikke er dyrt.

tobiaspb

Dette var rett og slett genialt. Fungerte helt topp også. Er kjøpt :-)

Øysteinhs bilde

Øysteinh

Må man ha en Unibody-maskin? Noen som har fått programmet til å fungere med tidligere MBP-maskiner (ikke unibody)?

Henrik Christiansens bilde

Henrik Christiansen

Fungerte fjell, kan bli artig å bruke dette til f.eks. raske grafer når jeg bruker Macen til å notere, når jeg må ha en graf uten å ha noe data - men bare kopiere det læreren har skrevet.

cannons bilde

cannon

Artig! Kjøpt, og bestilt penn til å skrive på touchpaden med fra programmets leverandør :-)

noilivaps bilde

noilivap

Øysteinh

Maskinen må ha en multitouch touchpad.

quadra800s bilde

quadra800

Dette er et av de mest GENIALE programmene, som har kommet på flere år! Bare få det inn.

mariusbare

Jeg ser nytten av å ha et mini-tegnebrett lett tilgjengelig, men som elektronisk signatur har dette programmet null-0 verdi.

Billhater

Funker ikke i Office 2004!

espran

Hei. siden jeg er ny på mac..
Når jeg lastet ned programmet, prøvde jeg å åpne det, men det stod et kryss over filen, også stod det at det ikke kunne åpnes. Noen tips?
På forhånd takk

- Espen R.

cybercoin

Kjære Burrell, lurer du på kva programvare eg har på datamaskinen min? Eg har open programvare på den! Sjølvsagt har eg Mac OS X, som eg betalte for når eg kjøpte datamaskina, men elles enn det er eg motstandar av å betale. Eg meiner Apple burde opne OS X og gi det ut gratis, på lik linje med kva SUN gjer med Solaris.

Til internett brukar eg Firefox, til pjatting Adium og Skype, musikk iTunes og Spotify, skal eg drive med bilderedigering på høgt nivå brukar eg Gimp, som er på nivå med Photoshop, til skulearbeid og reknskap brukar eg Open Office. (Alle desse er gratis og velfungerande, faktisk ganske allment brukt.)

Poenget mitt er at det er ein sjølvfølgje at software skal vere gratis! Den beste mjukvaren (Firefox, Adium) er til og med open source! Altså bygd opp på same måte som Wikipedia.

Om du seier meg at eg skal betale heile 40kr (som er meir enn nok til ein god kebab) for eit program som har ein einaste funksjon og i tillegg lukka kode, så ler eg! Det er penge du aldri får tilbake, koden er lukka og programmet vil ikkje bli utvikla utover utviklaren sitt ynskje.

Eg seier ikkje at ein ikkje må jobbe for å lage eit slik program, men viss du trur dette lille programmet er noko nokon kan leve av i 2009, tar du feil! Eg er 100% sikker på at utviklaren har ein jobb som gir han penge til å leve.

Burrell

Jeg har ingenting i mot open source eller gratis software jeg.

Men du må da forstå at ikke alle utviklere sitter med store hardware selskaper, statlige institusjoner eller universiteter i ryggen? Jeg synes ihvertfall at det er helt greit å støtte disse "smågutta" for jobben de gjør.

Se bare på torrent teknologien, som egenhendig ble utviklet av Bram Cohen. Hans eneste inntektskilde på den tiden var "donations" fra de som downloadet og brukte BitTorrent.

Men du var vel ikke en av dem...

thorvildsen

hei, jeg har den nyeste mbp som kom ut før unibody!
den har multi-touch,
kan jeg da bruke dette programmet?
eller må det være unibody?

Edit:

jeg fant ut av det:
det funker!

andreasbks bilde

andreasbk

[quote="Hans Georg"]Hvorfor ikke bare scanne inn en autograf fra et ark og bruke den. koster ikkeno!
Scanneren er gratis den altså?

espran

Er det bare jef som får sånn kryss over programmet, og ikke får kjørt det? :P Hva skal jeg gjøre? :)

_Spiff_s bilde

_Spiff_

Skjønner det er mange som ikke tjener penger her og bor hjemme hos mor og far. 7$ er da ingen ting.. Har man behov for det, så er jo dette et genialt lite program.

Hopalong

[quote="cybercoin"]Om du seier meg at eg skal betale heile 40kr (som er meir enn nok til ein god kebab) for eit program som har ein einaste funksjon og i tillegg lukka kode, så ler eg! Det er penge du aldri får tilbake, koden er lukka og programmet vil ikkje bli utvikla utover utviklaren sitt ynskje.

Er dette et seriøst innlegg, eller fylleprat?

Jeg er svært interessert i hvordan de som vokser opp med open source programvare faktisk ser på det å betale for software. Håper det er litt mer nyansert enn "alt skal være gratis."

moijks bilde

moijk

Først, jeg er utvikler selv. At programvare skal være gratis er helt greit for meg, så lenge alle andre yrkesgrupper deler ut det de lager gratis, eller gjør sine tjenester gratis. jeg trenger gjevne ut plenen, gjerne kom å gjør det gratis for meg. så skal jeg med glede programmere noe på den samme tiden tilbake - java, php eller c++.

Videre, dette er det andre programmet jeg har sett her og kjøpt etter testet det i få sekunder. Dette var must-have. Jeg har sittet i møter og forelesninger og skulle notert på pcen, for så å få noen teite figurer tegnet opp jeg ikke kan gjenskape kjapt på maskin. med denne gjorde jeg det med tester kjapt og greit. Skaffet også en sånn penn, men via ebay da frakten fra firmaet der var kriminell.

Duddits

Hva slags type kjøpte du? mottat den??

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai