Apple oppdaterer iWork.com beta

Apples heller lite omtalte nettjeneste iWork.com har i dag gjennomgått en oppdatering for å legge til funksjonalitet. Oppdateringen er ikke stor, men legger til noen etterlengtede funksjoner for de som bruker tjenesten flittig.

Gjennom en epost til alle som har benyttet seg av tjenesten annonserte Apple i dag følgende oppdateringer:

  • Epostvarsling: Du vil nå kunne motta en epost når noen kommenterer på dokumenter du har publisert. Det er mulig å velge om man vil motta epost med en gang en oppdatering har funnet sted, eller om man vil motta dem ved faste tidsintervaler.
  • Sikkerhet og kryptering: All kommunikasjon mellom brukeren og iwork.com går nå gjennom en 128bits SSL-tilkobling. Det er tillegg også mulig å passordbeskytte dokumenter som publiseres. På denne måten holder det ikke å få tak i linken til et dokument, man må også kjenne passordet.
  • Forbedret brukergrensesnitt: Det er nå mulig å se thumbnails av de delte filene i dokumentoversikten, og det er nå mulig å sortere dokumentene basert på parametere som navn, dato og størrelse. I tillegg har man lagt til muligheten for å logge inn via www.iwork.com for å få en oversikt over de delte dokumentene.

iWork.com er en nettjeneste for deling av iWorkdokumenter, og gjør det mulig å publisere f.eks. et Keynote-dokument slik at det kan vises av andre på nett, uavhengig om de har Mac eller ikke.

For å være sikker på at du kan benytte deg av oppdateringene, sjekk at du har siste versjon av alle iWork 09 programmene ved å åpne Programvareoppdatering og søke etter oppdateringer. iWork.com er fortsatt i beta, og det er enda ikke klart når den vil bli ferdigstillt, eller om den vil bli en betaltjeneste.

nubbizs bilde

nubbiz

Bør ikke bli en betalingstjeneste.

Joachimsts bilde

Joachimst

Burde ikke bli egen betalingtjenste, burde heller komt under MobileMe-pakken :)
Jeg bruker iWork.com ganske flittig når jeg leverer prosjekt-oppgaver på skolen.

el-nico

Er det noen som vet noe om hva som kommer til å skje med iWork.com når iCloud kommer på banen?

iWork.com er fremdeles i beta, men jeg har da ingen problemer med å bruke tjenesten på kryss og tvers av MacBook og iPhone ..

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai