Fusion 3 lover forbedret ytelse

Fusion 3 logoI går slapp VMware en ny utgave av den populære virtualiseringsklienten Fusion.

Fusion 3 lover bedre ytelse og er bygd opp fra grunnen for optimal ytelse under Snow Leopard og med Microsofts nyeste operativsystem, Windows 7.

Med introduksjonen av Snow Leopard kom også full 64-bits støtte i Mac OS X. Dette har Fusion 3 tatt høyde for og den nye versjonen benytter seg av Snow Leopards 64-bit støtte for bedre ytelse - både i virtualiserte Windows og som program på Mac OS X.

Fusion 3

Fusion 3 er også oppdatert for å kunne håndtere Microsofts nye Windows 7 og VMware hevder at Fusion 3 er den første virtualiseringsløsningen som vil gi fullstendig Windows 7-støtte med både Windows Aero og Flip 3D.

Programmet gjør det også vesentlig lettere å bytte til med og med få steg kan du trådløst kopiere alt innholdet du har på en eksisterende PC over til Fusion 3 på Mac. Programmets migreringsassistent kopierer enkelt og greit over alle dine dokumenter, programmer og personlige filer fra PCen og legger disse tilgjengelig i Fusion sin virtuelle verden.

Fusion 3

Fusion 3 slippes 27. oktober og vil være tilgjengelig som en betalt oppdatering for brukere av Fusion 2. Les mer hos VMware.

Jokers bilde

Joker

Så bra!
Satser på dette!

Torbjørn Vik Lunde

Litt irriterande, ikkje lenge siden eg kjøpte Fusion 2.

Fusion 2 funkar ikkje 3D i det heile tatt med grafikkkortet på iMacen min. Tipper at dei ikkje fikser den buggen gratis i Fusion 2, men må oppgradere. Og eg tykkjer det er litt feil å måtte ha ein betalt oppgradering for bugfix.

(Og om eg skal vêre enda meir pessimist så har dei kanskje ikkje fiksa buggen ein gong.)

Men eg likar screenshotet med den integrerte Spotlight-aktige startmenyen. :)

Jons bilde

Jon

En liten rettelse.. «I går slapp VMware en ny utgave av den populære virtualiseringsklienten Fusion.» også kommer dette på slutten av artikkelen: «Fusion 3 slippes 27. oktober og vil være tilgjengelig som en betalt oppdatering for brukere av Fusion 2.»

Da slapp de den vel neppe i går? :)

djhalleus bilde

djhalleu

Oi, er den tilgjengelig for nedlasting allerede idag, tenkte eg

sindreb

Noen som vet om den kommer til å støtte firewire?

zZz247

Gleder meg til å kjøre 64-bit hele veien. Bruker Fusion hver dag i jobben, og forventer mer "snappy" opplevelse av 64-bit.

Når det gjelder kommentarene til Torbjørn om oppgradering, så er den siste versjonen nå 2.0.6. Sjekk om denne løser problement ditt.

Ellers er det egen oppgraderingsprising for 3.0 for eiere av 2.x versjoner. Sjekk hos Vmware.

bambinis bilde

bambini

Current VMware Fusion customer?
Upgrades to VMware Fusion 3 will be available for $39.99 starting October 27, 2009.

http://store.vmware.com/servlet/ControllerServlet?Action=DisplayPage&Env=BASE&Locale=en_US&SiteID=vmware&id=ProductDetailsPage&productID=82532200&resid=CHClGQoHAjAAAEHapBQAAAAB&rests=1254953629748

perrii

Fikk lastet ned filen, men den godtar ikke det eksisterende passordet...så da kommer vi ingen vei. Ser på forumet til VMWare at det er mange som har problemer.

G5

Forsøkte å oppgradere min eksisterende lisens nå (etter problemer med å logge inn på selve siden)

Så fikk jeg:

Error:

We are currently unable to perform the selected action. Please accept our apologies for this inconvenience. We have been notified and are already working to correct this issue as quickly as possible. Please click your browser's back button and try this action at a later time, or take a different action.

Error Number: SYS_000001

Venter til i morgen og tester ut w7 64 bit da :)

JoeYsen

Jeg får ikke tilsendt 30dager trial code pr epost.. Prøvd med 2 forskjellige epost adresser.. Kjedelig greier!

EDIT:
VMware har vist problemer etter lanseringen.. Så de som trenger serial:

http://blogs.vmware.com/teamfusion/2009/10/addressing-the-overwhelming-demand-for-vmware-fusion-3-free-30-day-trial-available.html

stryn76

Bestilte ny lisens, og fikk lastet ned fusion rimelig raskt. Konverterte Windows 7 x64 til min nye Macbook Pro. Selve konverteringen funket fint. Den eneste showstopperen jeg har nå er at jeg ikke får tasten @ til å fungere.

Vmware tools er installert, og keyboard mapping er aktivert. Har testet å bytte til US layout i windows setting og får da @ til å fungere på " tasten. Eneste problemet da er at æøå ikke fungere med US setting. Rimelig irriterende da @ er en ganske mye benyttet tast ...

Noen som vet hvordan dette kan fikses?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai