ping #03: Google Wave og Windows 7

Ping 03

I denne ukens utgave av ping snakker vi om Google Wave som mange ikke har fått helt grepet på enda, og nye Windows 7. I tillegg går vi gjennom flere av spørsmålene vi har fått, og kårer vinneren av en iPod shuffle.

Ping #03

Kjøretid: 33:22 minutter. Se ping i HD hos Vimeo eller abonner på ping i iTunes.

Ukens tema

  • Google Wave – En webapplikasjon og plattform laget for å bringe sammen e-post, instant messaging og nettsamfunn. Google Waves mål er å gjøre samarbeid lettere. Wave er kun for inviterte, men du kan prøve lykken og få deg en Google wave invitasjon i forumet.
  • Windows 7 – Den neste store versjonen av Microsoft Windows og etterfølgeren til Windows Vista. Windows 7 lanseres 22. oktober.

Ukens pingTing

  • Dropzone – Dropzone er en smart liten Mac OS X applikasjon som legger seg i Docken. Du kan dra og slippe filer på applikasjonen og opp kommer en rekke forskjellige actions. Dropzone kan sende dine bilder rett til Flickr, pakke sammen filene dine eller installere en applikasjon og mye annet.
  • PitchCar - Et spennende racerbilspill med en ny vri. Bilene flyttes ved at spillerne knipser dem bortover banen, og det er om å gjøre å bli først til å passere målstreken etter tre runder.

pingMeta

krsk0

Nok en god episode ;)

cladi

Tematisk sett synes jeg ping-episodene har vært interessante. Det jeg misliker sterkt, og som gjør at jeg ikke følger med helt til slutt, er at episodene er for lange (i tid) i forhold til innhold. Det går rett og slett for langsomt, det er for mye øhh...æhhh...ufullstendige setninger og tomprat. Eller sagt på en annen måte: Dere hadde hatt godt av litt regi, en mer detaljert kjøreplan, og kanskje litt manusjobbing på forhånd.

En lett, uformell og spontan stil er bra, men det krever endel mer forarbeid enn jeg synes å ha sett til nå.

Så kan man kanskje stille spørsmål om hva ping skal sammenlignes med, det kan argumenteres med at dette gjøres mest på idealistisk grunnlag av glade amatører, at dere skal hjem til kone og barn osv osv. For meg som konsument er slike argumenter helt uvesentlige. Liker jeg ikke det jeg ser og hører, hopper jeg bare til noe annet. Og det finnes drøssevis av konkurranse der ute - spesielt for oss som forstår engelsk :-)

Bare så det er sagt: Jeg forsøker ikke å være surmaget. Jeg forsøker å være konstruktiv.

iFekk

Som cladi skrev var det hvertfall for meg litt for mye ufullstendige setninger og "eh..øh.." men takk for en ny episode og ser absolutt fram til neste. Likte veldig godt hvordan dere viste fram noe på bordet (Windows 7 f.eks), fin effekt.

admins bilde

admin

Takk for tilbakemeldingene. Uten konstruktive tilbakmeldinger (både negative og positive) er det ikke lett å forbedre seg. Vi setter veldig pris på alle tilbakemeldinger, takk!

bambinis bilde

bambini

Umåtelig takknemlig for den herlige innsatsen dere gjør for oss her ute. Uten sånne som dere så ville Mac-Norge vært utrolig mye fattigere. Jeg er sikker på at alle ser dette som et positivt tiltak - og at de forstår at dette konseptet må kjøres inn før det er perfekt nok for alle ;)

Gleder meg allerede til neste PING :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai