3 nye Get a Mac-reklamer til lanseringen av Windows 7

3 nye Get a Mac-reklamer til lanseringen av Windows 7

Som vi snakket om i episode 3 av podcasten ping ble Windows 7 lansert i denne uken. Apple benytter denne anledningen til å informere folk om at de like gjerne kan bytte til en Mac når de først skal oppgradere.

I det amerikanske land vil det fremover nå bli sendt 3 nye reklamer i «Get a Mac»-serien på TV. Se dem her.

PC News

Teeter Tottering

Broken Promises

Se alle «Get a Mac» på apple.com/getamac/ads.

appleAndre

haha, genialt :)

MacBokns bilde

MacBokn

nice=)

Jurgis

Jeg kommer aldri til å gå lei :)

bambinis bilde

bambini

så herlig :-D

Dan Aksel

Ja jøss, det fleste vil jo ut med 10 000 kr for en ny maskin fremfor en brøkdel for et operativsystem...

Apple er litt for optimistiske noen ganger.

cybercoin

Den siste = sant!

hoyts bilde

hoyt

hihi

PR47

Jeg må dra litt på smilebåndet.
Apple er jo ganske morsomme.

kovacs

Morsomt - på slutten av den andre videoen over sier PC at "you don't have to rush into anything. You don't have to make up your mind".

Mac lar deg velge om du vil kjøre OS X eller Windows.

Men det er jo ikke PC-produsentene som nekter å kjøre OS X. Det er jo Apple som nekter OS X å bli brukt på noe annet enn Apple hardware.

Så akkurat på det punktet scorer jo Microsoft et interessant poeng.

devo

Tror jeg skal korrigere deg til at Apple ikke gidder å ta i PC-verden. De kan lett få OS X til å kjøre, men må bruke resten av RnD-budsjettet på drivere. Så de vil ikke.

Microsoft sitter jo bare på ræva mens Apple faktisk lager stuff som får Windows til å virke på mac. Det er en større bragd. Så jeg syns ikke MS scorer noe som helst.

sampaka

Dette må vel være de klart dårligste reklamene i "serien".

drhouse

Av de tre er det etter min mening den siste som ikke gir meg den ekle følelsen av å score billige poeng. Heard it before er Apple, de to første kunne i takt og tone godt vært laget av Microsoft spør du meg...

djhalleus bilde

djhalleu

Jeg synes å skimte Jillian Bach = "Irene" fra Pizzagjengen spiller i Teeter Tottering. Utrolig morsomt!

Men den beste mac-reklamen er sokke-teateret:
http://www.youtube.com/watch?v=XQ8Zumd9rGs
Med en liten naiv Mac-bruker, vidunderlig karikert.

Spazvelichs bilde

Spazvelich

Har sagt det før, og sei det igjen... viss der e en ting eg ikkje kan fordra med Apple, så e det Get a Mac-reklamane..

iAndrews bilde

iAndrew

Den siste er morsom, de to andre litt for desperate :')

sinatra

Broken Promises ruler

fredrikhl

- Let's go to commercial!
- W-we are a commercial...

Maxells bilde

Maxell

Merkelig at et selskap ikke har gode nok nyheter og konkurransefortrinn de kan vise i reklame, slik at de må snakke dritt om en konkurrent isteden.

Der røyk i alle fall forestillingen om at Apple er nyskapende og kreative ...

De første to, tre, fem reklamene syntes jeg var morsomme på en måte. Men så kom nummer 97, 101, 105 og gud vet hva, og da blir det bare mas i mine ører.

Incrediboys bilde

Incrediboy

De to første var ikke allverden...

Men den siste er fantastisk! Hele kontoret falt sammen i latter! Nydelig :) Savnet bare Win 3.11... Hvordan så PC ut da? :D

martin0107

Devo, det du skriver er så feil at jeg fikk en vond smak i munnen. Det er faktisk HELT motsatt! Windows fungerer jo på absolutt alle maskiner. OsX fungerer bare på mac. Når du sier at det er apple som har tilrettelagt for windows på mac, så er det vel egentlig MS som har gjort windows mulig på mac.

On topic: Utrolig bra reklamer! Alltid gøy med nye get-a-mac reklamer (:

joaksle

Get a Mac reklamene er de mest komiske og geniale reklamene som blir lagd :D Haha! Den siste tar kaka ^^

mcdonnells bilde

mcdonnell

Reklamene er for optimistiske. iPhone reklamen er best. Den viser produktet, de disser ikke et operativ system som faktisk forandrer seg i forskjell til Apple OS X som har stått stille de tre siste versjonene.

Greit nok, de har fjernet metallic aqua, og satt inn en fader, lagt til Time Machine, og diska opp noen nye bakgrunner. Samt lagt til en større icon view, som windows har hatt lenge.

Å disse et OS som de selv har innlagt støtte for sier sitt. Boot Camp forteller oss om et OS som ikke er komplett, som fremdeles trenger skuldrene til deres dominante konkurrent.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

[quote="Incrediboy"]De to første var ikke allverden...

Men den siste er fantastisk! Hele kontoret falt sammen i latter! Nydelig :) Savnet bare Win 3.11... Hvordan så PC ut da? :D

jensen.christers bilde

jensen.christer

Nydelig. Så jævlig på kornet.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

i mine øyne ser mange pcer slik ut enda

Ttigers bilde

Ttiger

siste var konge!!

noilivaps bilde

noilivap

@martin0107

OSX funker på macs og vanlige pcer.

Eneste du trenger for å få osx til å funke på vanlige pcer er en bootloader eller efi-x og hw som er støttet av oset.

Anyways, Apple viser igjen at den eneste måten de kan få folk til å bruke mac er å rake ned på andre.

Gaupas bilde

Gaupa

Stas med nye Get-a-mac reklamer. Fryder meg hver gang!

bambinis bilde

bambini

@martin0107

"Det er faktisk HELT motsatt! Windows fungerer jo på absolutt alle maskiner."

hehe, den var god. Har jobbet nok med PC (profesjonelt) til at jeg helst vil tro at dette var ironi ;)

Sitter i skrivende stund med en PC der drivere fucker opp alt, drivere MS selv har utviklet, men som selvsagt ikke virker på akkurat den SPn jeg har on board. Grøss og gru for et helvete det er å skru PCer....

Maxells bilde

Maxell

Jeg skjønner ikke dere som sier at pc-er er bare piss og at alt kræsjer og så videre, og så videre.

Jeg har brukt pc i 15 år, og jeg kan antakelig telle på en hånd de gangene maskinen har tryna totalt.

Jeg bruker XP i Fusion nå, og har ingen rpoblemer. Har også en pc stående på skrivebordet, og har heller ingen problemer med den. Men selvsagt, jeg bruker jo hodet når jeg installerer og surfer og åpner mailer. De som har mye problemer med pc-er bør vel kanskje ta seg et kurs i hvordan bruke hodet til å ikke installere hundrevis av søpleprogrammer og så videre.

-Kan også legge til at jeg aldri, og da mener jeg aldri, har hatt virus på noen av pc-ene mine.

bambinis bilde

bambini

hehe, heldig du :)

Er ikke sånn hverdagen er in real life kan jeg fortelle deg, særlig ikke når en har ørten (les hundrevis) av brukere som får til det meste selv om de egentlig ikke skal ha muligheten til det.

PC og Windows får man opp i halsen så det synger. Derfor bruker veldig mange av oss driftere Mac privat *juuuubel*

Oiva

Men selvsagt, jeg bruker jo hodet når jeg installerer og surfer og åpner mailer. De som har mye problemer med pc-er bør vel kanskje ta seg et kurs i hvordan bruke hodet til å ikke installere hundrevis av søpleprogrammer og så videre.

Men hvorfor skal man måtte passe på hva man går innpå?

Jaroma

Jeg er tilbøyelig til å være enig med Maxell. Synes at fansen bør roe seg litt. Det blir litt for mye "oss og dem"- tankegang på dette forumet. Følgende kommentar er derfor ikke relatert til denne posten alene, men til altfor mange poster i forumet.

1) Jeg bruker Mac fordi jeg liker OSX. Det er utgangspunktet. Hvorfor skal de være nødvendig å trekke strikken lenger? Kompetansemessig havner mange av oss på gyngende grunn akkurat hvorfor OSX er overlegent Windows. Et lite tips: La være.
Eksempel: "Windows har en gammel kodebase".
Svar: "OSX baserer seg på UNIX, som har en MYE eldre kodebase".
Utover dette legger både Apple og Microsoft ned vanvittig mye arbeid i å raffinere kildekoden sin. Det kalles for utvikling, og er helt normalt.

2) På jobb bruker jeg Windows. Jeg har jobbet profesjonelt med Windows i en IT-avdeling i 11 år og har aldri hatt problemer. Hvordan kan det være mulig hvis Windows suger?

Fakta 1: Windows suger i utgangspunktet ikke, men det finnes vanvittig mange hardwarekombinasjoner i Windows-verdenen som gjør det bortimot umulig å å bygge et idiotsikkert OS. Mange feil er også relatert til sviktende hardware; en utstyrsenhet som er i ferd med å ta kvelden. Det samme skjer også med Macer. Det finnes ikke et operativsystem i verden som fungerer på ødelagt hardware,

Fakta 2: OSX er faen så mye mer proprietært enn Windows. Apple kan også lefle med GPL og Open Source når det passer dem, men driver i utgangspunktet ikke med veldedighet - like lite som Microsoft gjør det. Vil dere slåss for fri programvare, skift til Linux, men slutt å å blande kortene.

Fakta 3: Hørt påstanden: "Jeg har fått virus. J@vla Windows" ?
Virus oppstår ikke av seg selv; dvs. enkelte varianter autogenerer stadig nye varianter av seg selv for å lure antivirusprogramvaren, men i utgangspunktet er det en kvisete avviker et eller annet sted som sitter og lager disse greiene. Etter hvert som OSX blir mer poppis endrer målgruppen seg. Det er ikke særlig attraktivt å skrive virus som ødelegger OSet ditt lenger; det gikk av moten for en stund siden. I våre tider er det kredittkortinfoen du legger igjen på nettet de er ute etter. OSX bruker de samme protokollene, tilleggene og nettleserne som i Windows-verdenen. I tillegg leveres OSX med brannmuren avslått og uten antivirus-programvare, så du kan vanskelig vite hvilke eksterne maskiner din maskin har dialog med. Lykke til troen på at det bare er operativsystemet som definerer sikkerhetsnivået hvis du bruker samme maskin + nettleser til både å surfe porno og betale regningene dine. You might be in for a surprise.

3) Min påstand: Mac1 kunne ha vært et kreativt, nyttig forum for veldig mange Mac-brukere. Dessverre har det blitt en samlingsplass for folk som "tror" altfor mye, men som ikke gidder å sette seg inn i problemstillingene.

Jaja. Vi har vel alle for mye fritid :)

svars bilde

svar

Jaroma: Kommentar til din fakta2:

Jeg finner mange flere OpenSource baserte tjenester på OSx Server enn jeg finner på Windows Server 2003 R2.

MacMonsen

Jeg brukte Windows i mange år før jeg byttet til Mac. Har Windows på Mac'en, og bruker det en gang iblant.

Grunnen til at jeg liker OSX mye bedre en WIndows er alle error meldingene og popup tingene på windows som alltid kommer i veien for det jeg holder på med. Jeg får stadig beskjed om at jeg mangler ditt og datt, og kan derfor ikke installere det jeg vil. Dette har jeg aldri hatt problemer med i OSX!

En annen ting jeg ikke liker med windows er alle fargene, og dvs. tykke rammer rundt alle vinduer med kraftige farger. Dette synst jeg gjør windows til et "reinbue" system utviklet for barnehagebruk.

Og PC'er er relativt stygge. De har altfor mye dill og dall, og unødvendige lys og knapper overalt. Maskinene leveres med klistremerker som etterlater seg stygge merker som tar evigheter å pirke bort.

Ikke ta det personlig pc brukere, men Mac er bedre en windows. Og fordi noen har den meningen betyr det ikke at de er "Apple fanboys" som noen her på forumet blir stemplet som.

Cyah :D

noilivaps bilde

noilivap

[quote="MacMonsen"]
Ikke ta det personlig pc brukere, men Mac er bedre en windows. Og fordi noen har den meningen betyr det ikke at de er "Apple fanboys" som noen her på forumet blir stemplet som.

Du bør heller skrive "Jeg mener at mac er bedre enn windows" og heldigvis deler ikke alle her i verden ditt syn fordi begge opperativsystemene er gode til sitt bruk. Hva som er best varierer fra person til person.

slogmos bilde

slogmo

Hver gang jeg leser "skrekkhistorier" om hvor mye tull folk har opplevd med Windows så lurer jeg på hva jeg i alle år har gjort "galt".
Aldri har jeg fått virus, aldri har jeg måttet reinstallere pga problem med Windows (dog fikk et driverproblem meg til å reinstallere en gang for å sjekke om det var Windows som ga meg et problem med en ny SATA-disk).
Min mor har en Dell som lever på 4'e eller 5'e året.
Aldri reinstallert. Aldri virus.
Har 2 søstre, der PC'er med XP funker fint.
Eneste unntaket er stesønnen til min eldste søster.
Han har en bærbar som stadig trøbler.
Han er 13 og er inne på stort sett alt som finnes av pornosider, så jeg er ikke overrasket.

Uansett. Jeg foretrekker OSX fremfor XP. Men ikke fordi jeg plages med XP.
Mere fordi jeg merker at OSX er mere effektivt å jobbe i, samt at det ser bra ut designmessig.

Smaken er som baken...

Dice8470s bilde

Dice8470

Litt tragisk med folk som skal rakke ned på Windows. Er OSX så dårlig så vi
må prøve å "pisse" mest på andre? Jeg leser at Jobs sier en masse vås ang.
Win7. Sjekk børsen og salget til Win7. SÅ... jeg har eid ca 20 PC´er. Det har
vært (hardware)feil på 1. Dette er min 3´de iMac. Det har vært (hardware)
feil på 1. Noen som er god i matte her? ;-) Jeg har testet Win7 i noen dager
nå, og det er DRITBRA! At det skal være så mye dårligere en Snow tviler jeg
STERKT på (til mitt bruk) Det er ikke slik at et system er genialt og det andre
ræva. Det skjønner ALLE....eller? Om det rører seg litt under hår-rota, så
unngår man virus og annet tull. Men det er helt klart lettere å skylde på en
PC eller et OS. Min hovedmaskin nå er en 24" iMac, og jeg ser ikke bort i fra
kjøp av en 27" med i7 snart :-) Da kommer jeg til å kjøre både Snow Leo og
Win7 på den. Gratulerer Microsoft med et konge OS! Ja takk, begge deler!

omaha

http://www.youtube.com/watch?v=t3h6kOLYGtI

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai