Kindle for Mac under utvikling

Kindle for Mac under utviklingVi har ved flere anledninger tidligere omtalt Kindle og senest i episode 2 av vår podcast pratet vi om e-bokleseren som nå finnes i Norge. I forrige uke kunngjorde Amazon lanseringen av "Kindle for PC", et gratis Windows-program som vil gjøre det lovlig å lese e-bøker kjøpt på firmaets Kindle Store på sine datamaskiner. Ingen Mac-versjon ble lansert, men Amazon bekrefter at den er under utvikling.

Amazon har jobbet for å raskt gi tilgang til deres bøker i Kindle Store på mer enn bare den originale Kindle som ble lansert sent 2007. I tillegg til å lansere en rekke nye modeller, har firmaet gjort bøkene tilgjengelig på blant annet iPhone gjennom en Kindle-applikasjon og en iPhone-optimalisert Kindle Store tilgjengelig gjennom Safari.

Nå lanserer også Amazon også Kindle-programvare for skrivebordet, nærmere bestemt Windows. Oss Mac-brukere ser allikevel ikke ut til å bli værende ute i kulda alt for lenge, ettersom Amazon kunne bekrefte at en Mac-versjon av deres programvare var under utvikling.

Det skulle ikke forundre oss om Amazon sin programvare til Mac vil bli basert på programvaren Stanza fra Lexcycle. Amazon kjøpte nemlig opp selskapet Lexcycle tidligere i år, mye på grunn av deres e-bokleser til iPhone

Tidligere denne måneden lanserte også Amazon en internasjonal versjon av sin Kindle og denne selger selskapet nå til Norge. Lesebrettet har tidligere kun blitt solgt i USA.

Via MacRumors

Dan Aksel

Kindle ser så udelikat ut at jeg ikke ville hatt den om jeg fikk den.

apwr

Jeg synes det er litt svakt av artikkelforfatter å benytte et bilde av Kindle 1 som referansebilde, da denne ikke er i salg lenger. Forfatter burde selvsagt brukt et bilde av kindle 2 i sin artikkel, da denne ser noe annerledes ut.

Freimens bilde

Freimen

vil det si at man heller ikke leser bøker med usexy cover?

bare lurer litt. Til e-boklesing leger jeg funksjon før form...

el Freim

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai