Snart klart for ny MacBook Pro?

Snart klart for ny MacBook Pro?I den kommande oppdateringa 10.6.2 til Snow Leopard kan ein finna hint om at ein ny MacBook Pro er på trappene.

Førre oppdatering i MacBook Pro serien var i Juni, da Apple introduserte sine oppgraderte modeller av topmaskina i laptop -serien sin.

Dagens modeller bærer betegnelsane MacBookPro_5.x. Men i oppdateringen av Snow Leopard kan ein sjå at også modellnamna MacBookPro_6.x

Snart klart for ny MacBook Pro?

Det ryktast også at dei nye MacBook Pro modellane kjem med Quad Core prosessorar (fire kjerner) og ATI Radeon 4500 skjermkort.

Det skal nemnast at ved forrige produktoppdatering fra Apple, var det ikkje nemnt at MacBook Pro serien skulle opptaderast, men derimot så fikk iMac serien ein etterlengta oppfriskning.

Via AppleInsider

SRD

Håper det blir i7 og matt skjerm på 13"-eren.

MSgs bilde

MSg

Offtopic til Ramstadmobil: Nynorsk blir skreven av ganske mange i Noreg, så du må nok berre godta at nokre av Noregs befolkning skriv nynorsk.

Jeg ynskjer meg sårt ein USB-kontakt eller to til på dei nye. Fire kjernar hadde også blitt ynskjet velkomen.

magnus.overli

Noen som vet noe om når 10.6.2 er ment å være klar?

nubbizs bilde

nubbiz

Jeg er for et skriftspråk i Norge, men om det er nynorsk eller bokmål er meg revnende likegyldig.
Men så lenge vi har to skal det aksepteres at det skrives på begge!

Tilbake til temaet: dette virker spennende!

admins bilde

admin

For å legge språkdebatten død..

Artikler som sendes inn på nynorsk er selvsagt like bra som artikler som sendes inn på bokmål. Alle artikler vurderes likt og får kickback om de publiseres.

stormx

Om alle seriøse nettsteder har artikler både på nynorsk og bokmål, har vi ikke mange seriøse nettsteder i Norge. Tror dette er første gang jeg støter på nynorsk på et nettsted faktisk. Helt ok at dere skriver artikler på nynorsk her, men det er da ikke et krav for at et nettsted skal være seriøst..!

Jeg er også for et skriftspråk i Norge, eller rettere sagt, fokus på ett skriftspråk på skolen. Det er bortkastet tid og penger å lære begge deler, når man bare vil bruke ett resten av livet uansett.

..men nye MBPs, ja takk. Kommer nok allikevel heller til å kjøpe en 27" iMac "ekstern skjerm".

Joachimsts bilde

Joachimst

Om alle seriøse nettsteder skriver både på nynorsk og bokmål er det bare nrk.no som er seriøs.
Men tilbake til topicen, Hadde vært kjempeflott med en ny MacBook Pro, jeg trenger sårt en ny en!

KareStensland

i7 i MacBook Pro? Da blir det et vanskelig valg mellom iMac 21,5" og MacBook Pro 15". Har en MacBook som fungerer, men har lyst på en litt mer kraftig maskin hjemme :-)

akamond

Hvor mye bedre er ATI Radeon 4500 skjermkort enn det som sitter i Macbook Pro 13 nå?

KDNs bilde

KDN

Lynnfield er prosessoren som nå brukes i den nye iMac toppmodellen. De har et effektforbruk på 95W, den kommer aldri til å bli brukt en 1" tykk MBP. MBP modellene må ha en prosessor som har et effektforbruk på rundt 45W.

MBP kommer med størst sannsynlighet til å få Clarksfield (quad core) i toppmodellene og Arrandale i de maskinene med lavere spec.

Det er mulig Apple skal få tilgang til en 32nm versjon av Lynnfield, og at denne produserer litt mindre strøm en versjonen man nå får kjøpt hos MPX.no, etc.

Andreas Ss bilde

Andreas S

Er det mulig å annslå korti de nye MacBookene kommer?

KDNs bilde

KDN

Arrandale er ventet Q1 2010, produksjonen starter nå straks. Jeg tipper vi enten får en oppgradering i slutten av November eller tidlig Januar.

akamond

Umulig å si. Jeg tipper Februar.

Frettis

Så mykje utanomprat på ein stad er det lenge sidan eg har sett! Eg følgjer spent med på prosessen rundt ny mbp men tråden rundt denne gode artikkelen blir jo øydelagt.

Foreslår at admin fjernar alle innlegg som omhandlar målform, inkludert mitt. Forstår ikkje kva det har å gjere her. De som er spesielt interessert kan lage ein eigen tråd for måldebatt.

Zapaia

Helt latterlig at folk diskuterer om det skal være nynorsk eller bokmål i omtrent alle kommentarene. Har jo ingenting med saken å gjøre i det hele tatt. kan nok garantere at de som har jobbet med ny Macbook Pro snakker verken nynorsk eller bokmål.

Er enig i at admin fjerner all den søppla her som omhandler målform!

Mari3uss bilde

Mari3us

veldig tidlig etter forrige oppdatering MBP's syns jeg?

Syfer

Sier ikke nei til en oppgradering der den sorte rammen rundt skjermen fjernes og man går tilbake til grått tastatur

MacKennsans bilde

MacKennsan

Hvor kom dette snakket om nynorsk fra?

Er det ikke mere sannsynlig at det er en i5 prosessor i nye MBP som i nye iMac 21,5". i7 er vell mer beregnet for "større" stasjonære maskiner...

SRD

Intel lanserte nettopp i7-prosessorer for bærbare, så jeg tror det er ganske sannsynlig med i7.

IPhoners bilde

IPhoner

Er det lurt å da vente på den nye Macbook Pro`en som kommer, selv om jeg kan risikere å ikke få den før i April? Har tenkt til å kjøpe meg MAcbook pro, men tror jeg venter da eller hva?

Hva synes dere?

hiawatha

Du kan vente resten av livet hvis du vil... for det kommer alltid nye modeller og saker og ting...
Trenger du en maskin nå, så kjøper du en.
Trenger du ikke en maskin nå, så vent til du trenger en maskin.

Datamaskiner er en forbruksvare.

KDNs bilde

KDN

@MacKennsan
Både i5 og i7 finnes i stasjonær og bærbar utgave.

@hiawatha
Det kommer alltid noe nytt, det er riktig, men enkelte ganger er oppgraderingen større. Dette er tilfelle for neste versjon av MBP som vil få Nehalem prosessorer.

// my 2 cents..
For de som er avhengig av ny maskin nå så må de selvsagt kjøpe, men for de som kan vente 3-4 måneder så vil det å vente være et veldig klokt valg. En annen mulighet for de som trenger maskin nå er å handle brukt for så å kjøpe ny maskin når den blir tilgjengelig. Maskiner med Core 2 Duo vil synke en del i pris siden Nehalem er ganske mye raskere prosessor ved samme klokkehastighet.

Zapaia

Ok.
bør kanskje levere tilbake min da på 30 dagers returretten til Elkjøp og heller vente på denne? Kjøpte den på elkjøp da jeg fikk den billigere der.

aireXs bilde

aireX

Bra at artiklene blir skrivd på nynorsk også. No får eg meir lyst til å skrive med morsmålet mitt. :)

Mixy

Morsmålet ditt er fortsatt norskt vel?

Men ifølge Gizmondo, macroumors og for hva det måtte være verdt, itavisen, så har Phil Shiller sagt "The holiday lineup is set", altså blir det først utpå nyåret vi ser nye modeller.

Ikke overraskende spør du meg, ville blitt mer overrasket om noe kom så snart som i november.

aireXs bilde

aireX

Var vel kanskje litt upresis der ja. :P

slogmos bilde

slogmo

[quote="KDN"]Det er mulig Apple skal få tilgang til en 32nm versjon av Lynnfield, og at denne produserer litt mindre strøm en versjonen man nå får kjøpt hos MPX.no, etc.
Når begynte CPU'er å produsere strøm? ;)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai