Snowtape gjør nettradio lettere

SnowtapeNettradio på Mac har blitt lett med Mac1s nettradio-pakke for iTunes, men hvis du virkelig hører mye på nettradio finnes det en applikasjon som tar det hele til et nytt nivå. Programmet Snowtape ($29) støtter stort sett alt som finnes av nettradioer og lar deg ta opp musikk fra radioen, eksportere til iTunes, fjerne reklame og mye mer!

Snowtape

Snowtape koster $29 (omtrent NOK 165,- med dagens kurs) og har et utseende som låner mye fra iTunes og Apples Aperture. I motsetning til iTunes, så er Snowtape kun utviklet for nettradio og programmet har mange smarte funksjoner som iTunes mangler.

Snowtape støtter for eksempel Windows Media Audio uten noen form for plugins (som Flip4Mac) og du kan dermed streame radio fra mange stasjoner som kun benytter Windows Media. I tillegg gjør programmet det lekende lett å ta opp musikken du hører på radioen og Snowtape kan automatisk gjenkjenne når låter starter og begynner slik at reklame eller annet blir med i opptakene. Man har også muligheten til å manuelt beskjære opptak for å fjerne lyd som programmet selv ikke har fjernet.

Snowtape

Snowtape støtter også iTunes og lar deg eksportere dine opptak med ett eneste klikk. Nettradioene du har brukt i iTunes fungerer også i Snowtape og alt du behøver å gjøre er å dra radiostasjonene du vil ha over i Snowtape.

Snowtape

Snowtape kan også automatisk hente ned albumart og metatags til musikken du har tatt opp før du eksporterer den til iTunes. Snowtape er koster $29 og en prøveversjon er tilgjengelig fra Snowtape.com.

Video

hansingehagens bilde

hansingehagen

Kan vi legge inn Norske kanaler .. slik at vi kan få flere en de 3 som ligger der nå?

admins bilde

admin

Du kan dra over alle kanalene fra nettradio-pakka vår.

hansingehagens bilde

hansingehagen

Flott. Veldig bra. Ser ganske kult ut .. kanskje lettere å få fokust på radiokanalene ved bruk av dette programmet. Veldig vakkert GUI og moro med recording featuren.
(Noen av de norske kanalene jeg dro over, tengte brukernavn og passord)

TSeierstad

Hm, interesant å se hvor lenge de holder ut mot opphavsrettighetene...

industrialheadss bilde

industrialheads

Snowtape gjør at jeg ikke lenger får sett NRK nett-tv. Noen som aner hvordan jeg fikser dette? Fordrar ikke programmer som "rapper" funksjoner fra andre uten å spørre først. Det var noe jeg var vant med i windows, og hadde aldri trodd jeg skulle skumpe borti på mac.

Mvh

Truls

gess27

Interessant - så det går an å få TV-linkene som følger nettradio script til å levere TV? Hvordan?

gess27

Kan Snowtape spille via Airtunes?

hansingehagens bilde

hansingehagen

Kan Snowtape spille via Airtunes?
Via airfoil

nomad1

vifta på macbooken min er på nesten hele tida når jeg tar opp med snowtape, spesielt når jeg bruker safari samtidig. ellers veldig bra programm, men jeg har radio lover fra før, det er ikke så fancy, men jeg venter med å kjøpe en snowtape lisens før det bruker færre ressurser

fikk ikke problemer med nrk nett-tv

Alpha Z 31

Jeg klarer ikke å importere NRK P1 (Oslo og Akershus), det kommer opp en feilmelding som sier "The returned content type is not supported."
Dette skjer når jeg drar over fra iTunes og når jeg prøver å importere manuelt. Er det noen andre som har fått inn NRK P1?

AfterEight

Snowtape gjer nettradio vanskeleg. Ikkje berre har eg mista Norsk Radio og Dansk Radio i iTunes, men Snowtape har så få radiokanalar innebygd at det ikkje er verd prisen. Og eg har betalt for Snowtape sidan det det sto artikkel på mac1.no . Eg synes programmet burde bli testa betre før ein skriv artikkel om det.

Korleis får eg tilbake radiokanalane i iTunes som eg har lasta ned frå Mac1?

olekristen

Som alternativ for opptak fra radio til iTunes fungerer iRecordMusic veldig bra!

Ole Kristen

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai