Kickback.no Firefox-plugin lansert

Vi har akkurat lansert en Firefox-plugin til vår populære tjeneste Kickback.no. Hvis du benytter deg av den populære nettleseren Firefox så trenger du ikke lengre å huske på å være innom Kickback.no hver gang du skal handle. Alt du behøver å gjøre er å installere vår Firefox-plugin og når du er på et nettsted som gir deg kickback vil du automatisk få beskjed.

Kickback.no er vårt tjeneste til alle i1-brukere hvor man kan få rabatter på alt man kjøper fra nettbutikker som Apple Store, iTunes, Dell, CDON og over 100 andre butikker. Din oppsparte rabatt kan du veksle inn i blant annet gavekort hos iTunes, Komplett og mange flere. Snart blir det også mulig å veksle inn i VISA-gavekort.

Vår nye Firefox-plugin sier automatisk fra når du er på en side som gir kickback og alt du behøver å gjøre er å trykke på en enkelt knapp i nettleseren for å få kickback hos denne butikken.

Slik installerer du Kickback-pluginen

1. Gå til kontooversikt

Logg inn og gå til din kontoversikt hos Kickback.no (du logger inn med samme brukernavn og passord som på Mac1) og klikk på «Installer plugin» for å starte installeringen. Firefox-pluginen du installerer er automatisk koblet opp mot din Kickback.no-konto.

Firefox på Kickback.no

2. Tillat installering

Firefox vil kreve at du tillater installeringen av denne pluginen i din nettleser. Det gjør du ved å klikke på «Allow» / «Tillat» i høyre hjørne.
Firefox på Kickback.no

3. Start installering

Når du har tillatt installeringen av pluginen, behøver du kun å trykke på «Install now» / «Installer nå» og pluginen vil bli automatisk installert. Deretter krever Firefox at du tar en omstart av nettleseren for at Kickback.no-pluginen skal begynne å fungere.

Firefox på Kickback.no

4. Ferdig!

Når du er ute på nettet for å handle vil Firefox automatisk fortelle deg om du kan få kickback i butikken du er i eller ikke. For å få din kickback behøver du kun å klikke på knappen «Klikk her!» øverst til høyre i Firefox og du trenger ikke å være innlogget hos Kickback.no eller gå via våre nettsider.

Firefox på Kickback.no

Andre nettlesere?

Pluginen er foreløpig kun tilgjengelig for Firefox, men vi vil løpende evaluere om denne skal utvikles for andre nettlesere også. Verken Safari eller Internet Explorer har en like åpen og fritt tilgjengelig pluginsystem som Firefox, noe som gjør det vanskeligere å utvikle for disse nettleserne.

EmmernMe

Wow, genialt, jeg pleier alltid å glemme å registrere salget gjennom kickback :c

MagnusXs bilde

MagnusX

Genial plugin!
Jeg har flere ganger gått glipp av Kickback pga. glemskhet. Dette er det heldigvis slutt på nå! Har prøvd den i noen dager nå, fungerer utmerket! :-)

Nafonis bilde

Nafoni

Den funker som bare det :)
Skjønner meg ikke på den kickbacken deres jeg, er jo helt fantastisk!
Dere "gir" jo bort penger på en måte.

Ihvertsfall hvis du tenker på de artiklene.

dngs bilde

dng

gjerne for safari også;)

eisa01

[quote="Nafoni"]Dere "gir" jo bort penger på en måte.
De beholder nok noen prosenter selv skal du se ;)

Har ikke falt meg inn å bruke kickback, men har installert pluginen nå. Kan jo ikke skade, og jeg tror jeg leste et sted at de har tenkt til å komme med VISA-gavekort.

runens bilde

runen

Kan det lages en til Safari?

admins bilde

admin

@runen

Les punktet under "Andre nettlesere?" i artikkelen.

fredarn

"Den funker som bare det :)
Skjønner meg ikke på den kickbacken deres jeg, er jo helt fantastisk!
Dere "gir" jo bort penger på en måte.

Ihvertsfall hvis du tenker på de artiklene."

Hehe, de tjener naturligvis mer per kjøp gjennom deres lenker enn det de betaler ut.. Men likevel et smart konsept :)

nerdegutts bilde

nerdegutt

Jeg installerte en preview av plugin'en og handlet hos CDON for en drøy uke siden. Har ikke fått kickback'en ennå. Ser det står på nettsidene at det kan ta opp til 14 dager, men hvor fort går det i praksis om alt funker?

BendikSs bilde

BendikS

så koselig med en slik plugin da! den skal innstaleres med en gang!

eisa01

Veldig plagsomt at den spør deg om å bruke kickback for hver eneste side du surfer innom hos Apple. Hadde holdt med at den dukket opp en gang per besøk. Og kanskje også vært begrenset til store.apple.com?

aks bilde

ak

nerdegutt: Det varierer fra butikk til butikk. Noen rapporterer etter to minutter, andre drøyer i over en uke. Men de fleste er inne i løpet av 24 timer.

eisa01: Vi skal prøve å gjøre den bedre, spesielt for Apple.com. På en side ville vi ha den så diskre som mulig. Derfor laster den også bare når siden er helt ferdig rendret, men da kan det fort skje at folk klikker seg videre fra forsiden uten å se den. Hvis du klikker en gang så burde den forsvinne inntil nettleseren startes på nytt.

Visa gavekortet er forøvrig på plass og de første allerede i bestilling :)

eisa01

Hva med en "Glem alltid denne nettsiden" knapp? Jeg har nå bestilt Flexi VISA (via kickback ;) ), men hver eneste gang jeg kommer til å logge inn for å sjekke saldo o.l., vil kickback komme opp. Det blir forstyrrende, spesielt siden den slides inn, og at jeg ikke har mulighet til å bestille flere kort.

Runerts bilde

Runert

Hei.

Denne modulen fungerer ikke hos meg etter at firefox gikk til 3.6. Vil dette bli oppdatert?

Rune

aks bilde

ak

Takk for beskjed... min distribusjon kjører fortsatt 3.5.8 (og vi tester for tiden en plugin for Chrome), så jeg har ikke registrert det.

Jeg skal prøve å få det fikset snarlig, forutsatt at jeg finner feilen greit.

Runerts bilde

Runert

Ikke noe problem. Står desverre ikke noe mer informasjon under utviddelsen i firefox, bortsett fra at det er version 0.8.

Rune

aks bilde

ak

Hei igjen Runert,

Jeg har testet og fant ikke noen problemer, men 0.9 er faktisk gjeldende versjon. Kan du gå på Tools -> Add-ons og trykke Find Updates?

I verstefall fjern utvidelsen, logg inn på Kickback.no og på din konto hvor du finner lenke for å laste ned på nytt.

Runerts bilde

Runert

will do!

Sjekker i løpet av dagen og kommer med tilbakemelding.

Runerts bilde

Runert

Min feil!

Den fungerer som en drøm igjen nå, var bare å oppdatere litt.
Hadde 07 virket det som, gikk så til 08 som ikke var helt topp for meg, så til 09.
Uansett fungerer flott nå!

Men nå fungerer ikke firefox med nettbanken til dnbnor. ja ja, man må da ha noe å ikke skjønne.

Takk takk!

EmmernMe

Kommer det en oppdatering til denne snart?

Jeg ønsker at hvis man takker nei og oppdaterer/klikker seg videre på siden, at man skal slippe å få den poppende opp igjen. Det burde også være mulig å slå av på hvert enkelt domene.

anden231s bilde

anden231

@ak

Ca. hvor lenge vil det gå før vi får se en Chrome plugin?

eisa01

[quote="EmmernMe"]Kommer det en oppdatering til denne snart?

Jeg ønsker at hvis man takker nei og oppdaterer/klikker seg videre på siden, at man skal slippe å få den poppende opp igjen. Det burde også være mulig å slå av på hvert enkelt domene.
Enig, jeg har fått med meg at Apple gir kickback for å si det sånn ;)

EmmernMe

@eisa01: Ja, og spesielt irriterende er det kanskje at når man ikke har intensjoner om å kjøpe noe som helst, feks. at man leser support-artikler, popper den fremdeles opp. Det går da an å bare sette den til apple.com/store/ ?

aks bilde

ak

Jeg hadde litt tid til overs, så jeg har oppdatert Firefox plugin (bør oppdatere seg selv til 1.0) og lagt ut lenke til betaversjon av Chrome plugin.

Firefox: Den "Skjul" knappen gjelder foreløpig kun for den sesjonen.

Chrome: Last ned via lenke på https://kickback.no/user

Nettleseren har ikke noen form for "notification bar", så vi må manipulere nettsiden for å vise lenken. Er derfor spesielt interessert i feedback når det gjelder nettbutikker der utvidelsen er problematisk, selv om vi har testet ganske mange.

EmmernMe

@ak Hva er nytt i 1.0?

aks bilde

ak

Ikke så mye, det som ble etterspurt; "Skjul" knappen og at den bare reagerer på store.apple.com , ikke andre .apple.com subdomener.

EmmernMe

Flott, det var det jeg savnet mest :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai