Portable Media Center flopp?

Da Microsoft tidligere i år lanserte Microsofts Portable Media Center og Creatives første enhet basert på denne programvare var det mange som mente at dette kom til å bli programvaren og enheten som ville ta livet av iPoden. Nå begynner produktet å komme på markedet, og den første annmelderen avslutter sin anmeldelse med at han etter å ha brukt Microsofts og Creatives produkt ønsker å konvertere til iPod mini. Er Portable Media Center nok en Microsoft flopp? Portable Media Center er Microsofts håp på å ta rotta på iPoden. Det er en programvare bygd på Windows CE som vil bli å finne i en rekke enheter til høsten. Foreløpig har kun Creative meldt sin interesse for å produsere slike enheter, men etterhvert blir det nok flere. Portable Media Center enheter lar deg spille av musikk og film på samme enhet og fordi produktet ble sett på som overlegent iPoden ble det spådd en braksuksess. Videre ble det også hevdet i pressen at dette var produktet som ville ta livet av iPoden.

Apples Steve Jobs derimot kunne ikke se fasinasjonen av dette produktet. Hvem vil da se film på en 2" LCD skjerm? Og det å se på film er ikke noe man gjør mens man sykler, går og jogger slik som man hører på musikk mens man gjør de samme aktivitetene?

Nå har Ron Harris hos AP NEWS foretatt en av de første testene av Creatives Zen Portable Media Center med Microsofts programvare med samme navn - og utfallet er ikke heldig. Ron Harris hevder i sin test at produktet skuffer stort. Enheten er alt for liten til å se på film med og for stor til å høre på musikk med. Videre var lyden i Creatives Zen ikke noe å skryte av, videofunksjonen ubrukelig og med en prislapp på 499$ mener Harris at dette produktet vil få en vanskelig tid i møte. Ron Harris hevder videre at det å bruke Creatives Zen var en så dårlig opplevelse at han ønsker seg en iPod mini og en ny laptop i stedenfor. Du kan lese resten av testen hos AP News

I månedene som kommer vil det bli spennende å se hva dette produktet faktisk kommer til å oppnå. Vi har som annmelderen en meget stor skepsis til at Creatives Zen vil bli noen suksess - vi tror Microsoft har enda en flopp på sine hender.

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai