iTunes preview lansert

Apple lansert på fredag iTunes preview i det stille. Det er en utvidelse av iTunes Store som gjør at brukere kan se på musikk som er i iTunes via nettleseren.

iTunes Preview

For å linke opp et album må man CTRL-klikke på en link i iTunes, kopiere og deretter lime inn linken der man ønsker.

Hvis man trykker på linken vil den åpnes i nettleseren som vist på bildet over. Man har da mulighet til å klikke seg videre til iTunes Store hvis man vil høre på eller kjøpe musikken.

Fordelen er selvsagt at man kan dele linken på sosiale tjenester eller andre nettsider, og at de som klikker på linken ikke trenger å ha iTunes installert.

Er dette første steg til en full nettleserversjon av iTunes Store?

Tags:
Mac11es bilde

Mac11e

Den starter fortsatt iTunes, selv om den er på iTunes preview( i hvert fall hos meg). Litt frustrerende, men det fikses vel etter hvert.
En full nettleserversjon av iTunes vil gavne alle og enhver slik jeg ser det.

christerguttens bilde

christergutten

Herregud, på tide med en *ny*het snart eller?? 1-2 nyheter om dagen blir ikke rare greiene.. Hva med en artikkel/guide? Synes det er nice å lese i blant

Wackhys bilde

Wackhy

christergutten: Så skriv en artikkel da! mac1 er et brukerstyrt nettsted, så du som bruker kan bidra. Lag din egen guide og publiser den, eller skriv nyheter til du får vondt i fingrene.

macelsk

Wackhy: Må ikke et styre godkjenne guiden eller nyhetene du skriver før det blir lagt ut?

Wackhys bilde

Wackhy

Jo, det er noen som må godkjenne den for å sikre en viss kvalitet, men det bør da ikke ligge til hinder for å skrive artikler og nyheter om man føler at man har noe å bidra med

freelys bilde

freely

sangen spilles ikke av i nettlesern hos meg. iTunes åpnes og sangen blir spillt derifra. Det eneste som står i browseren er at vist ikke itunes åpnes automatisk så må jeg åpne det fra docken..

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai