ping #06: MacBook Unibody og Magic Mouse

Ping 05

I denne ukens utgave av ping ser vi nærmere på Apples nye MacBook Unibody, Magic Mouse og forteller deg historien om vårt intervju med Apples gründer, Steve Wozniak.

ping #06

Kjøretid: 09:32 minutter. Se ping i HD hos Vimeo eller abonner på ping i iTunes.

Ukens tema

  • Magic Mouse - Mats har testet den og støtter Arne. Musen er langt fra magisk.
  • MacBook Unibody - Apple lanserte ny MacBook med en Unibody i plast. Er denne et framskritt?
  • Historien bak vårt intervju med Steve Wozniak

pingMeta

Sniktitt av episode 7

ping wozniak

rub1s bilde

rub1

Kjøretid er faktisk 9 min og 32 sekunder...

OT: Gleder meg til å komme hjem og se testen av Magic Mouse

Firestones bilde

Firestone

Har sett endel på disse Ping-episodene, og jeg synes forsåvidt det er interessant nok å se på, men jeg kunne ønsket meg at dere varierte bildene MYE mer enn dere gjør nå, noe som selvsagt innebærer litt mer redigering.
Hva med visning av produktene det er snakk om i full skjerm osv? Mer varierte kamera-vinkler?
Gjerne et kamera som er i bevegelse i tillegg til det som står stille i tillegg til det som filmer disse to som snakker.

ltjenset

799,- for macbook og 999,- for 13" pro!
Hvor får man dem til den prisen? :-b

admins bilde

admin

@itjenset

Det er selsvagt 9990,- og 7990,- :)

Bynns bilde

Bynn

Andre enn meg som har problemer med at lyden er veldig lav når Arne og Mats snakker, men veldig høy i overgangene? Virker som det er noe feil i kanalene også siden jeg bare har Arne på venstre øre og Mats på høyre.

Ellers; veldig bra og gleder meg som en unge til episode 7 og 8 :D :D

dani93

Veldig enig med "firestone"..
Ser i maks 1. min også blir det kjedelig. Syns også alt som blir sagt virker kunstig og lite gjennomført, som om alt blir sagt fra et manus eller noe.
Sprit det opp litt! Finn en mer interessant bakgrunn! Kort ned episodene i stede for å dra alt så sykt ut.
Veldig bra konsept btw.

lasse hs bilde

lasse h

Fantastisk jobbet med å få Steve Wozniak, det står det virkelig respekt av! Gleder meg til å se hele greien. Stå på!

Mikele

Dere blir flinkere og flinkere for hver ping episode! Veldig gøy og se utviklingen deres. Husk og snakk tydelig og sakte, det er så mye bedre enn raskt og utydelig;)

gemo3

Takk for fin ping men jeg er helt uenig i vurderingen av mm! Når man skal betjene den med fingertuppene kan man ikke holde den inni hånden slik man gjør med andre mus. Man holder den mellom tommel og ring/lillefinger og betjener den med tuppene av peke- og langfinger, det går helt fint, ikke belastende i hele tatt. På en glatt bordflate uten musematte ligger den helt fint i ro når man sideskroller eller blar hvis man ikke bruker for sterkt trykk. Helt fantastisk mus når hånden blir vant til den, etter min mening.

kolbys bilde

kolby

@gemo3

Jeg er en av de som sverger til den gamle, hvite Apple Pro Mouse. Nå som Arne og Mats er ferdig å slakte den er det min tur til å se om jeg kanskje synes den er noe tess. Forhåpenligvis vil jeg like den like mye som du gjør.

Runerts bilde

Runert

er enig i at lyde fremstod som snål.
Han til venstre for oss, altså høyre for dem kom på den ene kanalen, mens han andre på den andre. Lyde var også ujevn og til tider slitsom.

Men bra konsept!

Dog fremstod mister venstre (Arne?) som litt bitter og gretten.
Men dog kun min mening.

BendikSs bilde

BendikS

synes også lyden virket ujevn og slitsom som runert sa, ellers var det jo en litt avkappet episode, men skjønner jo hvorfor;)

En annen liten ting er det i slutten av episoden, når ping-logoen kommer opp så synes jeg ikke dere burde flytte prikken over "i"en ned. føler at det mer er et tegn på "nytt topic", syntes ikke det passet så bra til slutt, dere burde heller la den være på toppen og pulsere ellerno ... men det er jo bare en liten pirke detalj.

psvennevig

Ålreit info.
Men som annen kommentator skriver, neste gang bør dere fikse så begge myggene dere bruker er i center (mono) i stedet for en mygg i left og en i right.

Pål

Caveman

Utrolig bra at dere fikk intervju med woz :)

Naltav

Jeg synes disse podcastene er glimrende. Har lastet ned noen av app'ene dere pratet om forrige gang!

Keep up the good work! =)

appleAndre

har blitt litt fan av ping nå ;)
men synes Arne er litt negative xD som foreksempel med magic mouse, den er helt perfekt for min hand. Men som Mats sa: du burde prøve den først så.. :)

gunda91s bilde

gunda91

En ting dere ikke nevner er at denne undersiden av Macbooken er laget på helt samme prinsipp som den første iBook Apple lanserte nogen lunde samtidig som den første iMac. Altså den med bærehåndtak. Denne har også en gummibelagt underside.

iPlayers bilde

iPlayer

dårlig kvalitet etter å ha lastet ned fra itunes.... alt lægger noe helt syyyyykt... klarte faktisk ikke å se på denne gangen :(

macwerners bilde

macwerner

Lyden fikser dere nok til neste gang. Uansett, dette er nå den eneste norske podcasten jeg følger fast.Synes dere gjør en veldig bra jobb og at dere har 90 minutter med Wozniak er bare helt fantastisk! Gleder meg til episodene og råfila !

= )

appleAndre

[quote="macwerner"]Lyden fikser dere nok til neste gang. Uansett, dette er nå den eneste norske podcasten jeg følger fast.Synes dere gjør en veldig bra jobb og at dere har 90 minutter med Wozniak er bare helt fantastisk! Gleder meg til episodene og råfila !

= )

Sofaprat er jo også veldig bra :)

Silvergreens bilde

Silvergreen

blurp

nitrox

Magic mousen er helt fantastisk om man bruker den riktig. Bare å la håndbakken lene seg og hvile på musematten istedet for i luften eller på musen. Meget avslappende og mindre slitsom en scroll wheels etc.

Sitter selv dag ut og dag inn i Photoshop og min erfaring går helt imot den dere har. Har mindre problemer med slitasje med denne musen. Brukte tidligere Logitech MX.

Den er også mye mer ergonomisk korrekt med tanke på at du trenger ikke statisk å treffe museknappen der museknappen er.

Kanskje på tide å sette til side gamle muse uvaner.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai