Ny billig programvarepakke

MacGraphotoProgramvarepakker som MacHeist har blitt svært populære i Mac-miljøet. Nå prøver en ny aktør seg med det som er den første programvarepakken som er utelukkende dedikert til grafisk/fotoprogramvare. MacGraPhoto gir deg programvare til en verdi av $251 til $39 og tilbudet er begrenset.

Ideen bak programvarepakkene er ganske så enkel. Ved å samle en rekke forskjellige programmer i en pakke og selge dem til sterkt rabatterte priser får man et høyt salgsvolum og interesse for produktene. Pakkene selges som regel kun i en begrenset periode og tilbudene er ofte svært gode. MacHeist begynte med dette konseptet for flere år siden og siden den gang har mange kastet seg på trenden. Sist ut er MacGraPhoto, en programvarepakke som kun inneholder grafisk/fotoprogramvare.

MacGraphoto

Pakken koster $39 (omtrent NOK 219,-) og du får 7 forskjellige programmer som samlet har en verdi på $251 (omtrent NOK 1411,-). Pakken er kun tilgjengelig for kjøp i 14 dager. I MacGraPhoto sin pakke finner du følgende programvare:

Du kan lese mer på MacGraPhoto.com

Tags:
BendikSs bilde

BendikS

alltid hyggelig/bra med nye slike pakker, men for min del tviler på at jeg kommmer til å benytte meg av dette tilbudet siden jeg ikke er så interisert i noen av programmene;)

sig93s bilde

sig93

Syns sånne bundles er morsomere enda litt tettere opp mot julen (se MacUpdate). De bør helst starte i Desember slik at man kan gi/få bundle som julepresang

nils.js bilde

nils.j

Ingenting for meg.
Jeg har kjøpt pakkene fra Macheist, som jeg synes er innholdsrike og varierte. Jeg har Picturesque fra tidigere, og den er alt annet enn spennende.
De øvrige programmene frister ikke meg.

elznorro

men det eneste jeg har særlig utstrakt bruk for er Graphic Converter, og det har jeg lisens på fra før.

Torbjørn Vik Lunde

Har kjøpt pakken. Synes den gav god verdi, sjølv om det bare var 2 av programmene (DrawIt og GraphicDesignerToolbox) som var relevante for meg.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai