Ukens tips : Introduksjon til Pen Tool (Illustrator)

I samarbeid med programvareskolen.com ser vi denne uken på Illustrator og verktøyet Pen Tool. Tipset er i QuickTime format og gir deg en grundig visuell gjennomgang av forskjellige teknikker. Pen Tool i Illustrator er et absolutt "must" å lære når du er ny i Illustrator. Dette er verktøyet du kommer til å få mest bruk for og det er selve kjernen i det å kunne tegne vektorgrafikk.

Mange vil synes at det er noe vanskelig i starten å bruke dette verktøyet, men som med alt annet - øvelse gjør mester! Følg nøye med på instruksjonsvideoen og du vil raskt skjønne hvordan dette gjøres.

Se film : Introduksjon til Pen Tool

Når du føler deg litt tryggere på Pen Tool kan du ta det videre til nesten steg. I neste film vil du lære hvordan du tegner enkle former som sirkler, firkanter etc. ved hjelp av Pen Tool. Det er viktig å få god kontroll over Pen Tool, da dette verktøyet er ett av de viktigste verktøyene i Illustrator.

Se film : Lage enkle former/shapes med Pen Tool

Takk til programvareskolen.com / haraldbjellvag.com for denne guiden. Ser du etter flere slike guider? Da bør du ta en titt på programvareskolen.com!

Tags:

hb

Programvareskolen er flyttet til adressen: www.haraldr.no

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai