Flere skjermproblemer med iMac 27"?

Apple størst på alt-i-ett maskinerLeveringstiden på Apples iMac 27" har den siste uken blitt vesentlig lengre og Apple har nå offentlig beklaget forsinkelsene.

Ryktene vil ha det til at det er nok en runde med skjermproblemer som er årsaken til at Apple har stoppet produksjonen i en kortere periode.

Apples nye iMac 27" har blitt godt tatt i mot hos kunder, men ikke alle har vært like heldige. De første utsendelsene av iMac 27" viste seg å inkludere en rekke iMacs med knust/sprukket glass. Disse problemene så ut til å bli rettet relativt raskt, men nå har det dukket opp flere skjermproblemer.

Flere som har mottatt den nye iMac 27" har rapportert om en svært forstyrrende flimring i skjermen som kommer helt tilfeldig, men som gjør maskinen mer eller mindre ubrukelig når det står på. Følgende video har blitt tatt opp som viser hvordan problemet utarter seg:

At Apple nå offentlig har beklaget en forsinkelse antas å være relatert til denne feilen og at selskapet har stoppet produksjonene for å finne feilen. Har noen av Mac1s-brukere mottatt iMacs med denne typen problemer?

Tags:
menerods bilde

menerod

Nei, min er perfekt! ^^

havarka

Jeg har flickering på min 27" i7. Har også trøbbel med airport og med firewire 800. Anbefaler folk vente med å kjøpe. Tråden med beskrivelser av skjermproblemer på 27" iMac på apple sine supportsider er over 80 sider lang - det er mange som har dette problemet: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2212682&tstart=0&messageID=10745273#10745273

nekiw

bestilte for noen uker siden 27" og den ble sendt igår, er det sannsynlig at jeg har får en med problemer da? eller er dette mest sannsynlig løst nå ?

KDNs bilde

KDN

En annen grunn til at ventetiden er lang er at Apple har hatt ekstremt mange som har ønsket å kjøpe iMac. De har solgt 180% fler stasjonære maskiner i oktober/november i år i forhold til oktober/november 2008.

lstick

Jeg har flickering på min skjerm. Ringte apple i går kveld. Der fikk jeg god service, fikk saksnummer på mail. Var bare å hendvende meg til nermeste "eplehuset" for å levere inn til service/reprasjon (GRATIS)!!!

God service!!!..

heintores bilde

heintore

Opplevde dette for første gang i går på min 27" C2D iMac. Plutselig, uten forvarsel, ble hele bildet forskjøvet nedover, mens nedre del av skjermen lå i topp.

Risting og flickering var det også.

Stygg opplevelse. Får håpe det var et engangstilfelle.

earls bilde

earl

Dårlig jobb med artikkelbildet...

Traktors bilde

Traktor

Kunne vel ha skaffet et bilde av den aktuelle iMacen...

jakobmartinrs bilde

jakobmartinr

Jeg tror bildet bare var der for å illustrere hvordan en iMac ser ut.
Det viktigste med en artikkel er jo hva som står i den!

Jakob

Jensrasks bilde

Jensrask

Det er jo ganske vesentlig at det er samme produkt da det er snakk om en feil med produktet, i hvertfall på en skjerm.

Jensrask

unk1nds bilde

unk1nd

Har akkurat bestilt iMac 27" 3.03Ghz modelen.
Regner med at dem ikke sender ut fra eplehuset før dem veit at denne fungerer slik den skal ? eller veit noen om jeg muligens kan oppleve dette ?

Gleder meg iallefall kjempemye til den 4 Macen min kommer i huset :)

macmortens bilde

macmorten

Bestilte en I7 Imac fra Humac dagen etter lansering, dvs 22/10, og den har ikke kommet ennå.
Dette forklarer jo det, så jeg håper Apple fikser det problemet snart og setter igang produksjonen igjen.....for nå er Mac-stinensene ganske store!

nikkor

Humac hadde over 50 på venteliste til den nye 27 tommeren, dette vil ta lang tid.
Så at komplett har utsatt sin levering av I5 til beg av januar.

GamleEriks bilde

GamleErik

Jeg bestilte min 27" i7 15 november og står som nr 8 i køen hos Eplehuset fikk jeg beskjed om igår. Skal vistnok få min i Januar 2010 ... Noe mere eksakt kunne de ikke si før etter nyttår. Har bestemt meg for å vente til jeg får den uansett.

iEinar

Bestilte min 4. des, fikk i dag men har problemer med flimring og ujevn farge (gulaktig i nedre del). Skal ringe inn og få byttet!

Tråden på macrumors for ujevn farge: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=824940

krutt-kim

irriterende opplegg. jeg har igså fått en i7 med flimring, men er avhengig av maskinen i prosjektene jeg jobber med, så kan ikke sende den inn til reparasjon hvis dette tar en evighet.. noen som har erfaring med hvor lang tid det tar?

oyvindmc (ikke bekreftet)

Er det bare meg, eller blir disse maskinene ekstremt varme på toppen av skjermen og bak?

BlueWastes bilde

BlueWaste

Det er mange som merker dette, men iMac maskinen er designet slik at varmen skal ledes til toppen (der luftuttaket er). Derfor blir maskinen ganske varm i toppen ;)

unk1nds bilde

unk1nd

Bestilte dual core modelen 27" den 16.desember av eplehuset.. og har ikke motatt min enda.

Er det registrert problemer med disse også eller er det kun i5 og i7 modelene ?

Anders0077s bilde

Anders0077

Jeg hentet min imac fra eplehuset i Oslo i går (core 2 duo 27@@) tror ikke dem hadde igjen så mange, siden han sa jeg var heldig som fikk før jul, men skal ikke være veeldig lang ventetid på disse modellene.

En ting er sikkert: Dette er et vidunder : D

unk1nds bilde

unk1nd

MIn er enda ikke sendt fra eplehuset.. kjøpte min med finansiering via GE Moneybank via eplehuset.no og eplehuset i ålesund hadde ikke sendt ut min iMac enda. Dem sa det manglet noen papirer med finansieringen og GE Money sier at alt er i orden fra demmers side og at eplehuset som knotter med noe.. Så jeg venter enda i spenning på min opplevelse.. :-/

Anders0077s bilde

Anders0077

Ok.

Da kan det ta litt ekrstra tid.

Har hatt slik finansiering via GE MONEYBANK for 2år tilbake, igjennom elprice riktignok, men j´husker jeg stusset over at ge så alt var i orden med papirer og at elprice ikke hadde motatt papirene eller noe slikt.
Men etter noe ektra dager med venting gikk det i orden til slutt, så må vell bare smøre deg med tolmodighet tenker jeg : )

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai