iSlate bekreftet av Orange?

Tablet MacRyktene om Apples tablet tar aldri slutt, men i dag kom det som kanskje er det nærmeste vi vil se en bekreftelse på at Apples tablet eksisterer. En leder i Orange/France Telecom bekreftet i et intervju i dag at Orange sine kunder skal få muligeten til å bruke Apples tablet med et webkamera.

I et intervju med Stéphane Richard, nestsjefen i mobilselskapet Organge/France Telecom, kunne han bekrefte at Orange sine kunder skal få muligheten til å kjøpe Apples nye tablet med webkamera. Stéphane Richard hevdet at webkameraet ville tilby live-videostreaming og var en ny «vri» på videokonferanser.

Jean-Pierre Elkabbach (journalisten) : According to Le Point (et fransk magain), your partner Apple will be launching a tablet
Stéphane Richard: Yes.
Jean-Pierre Elkabbach: ... equipped with a webcam.
Stéphane Richard: Yes.
Jean-Pierre Elkabbach: Will Orange customers also be able to enjoy it?
Stéphane Richard: Of course!, they will actually particularly enjoy it because the webcam will allow live video streaming. It's a new take on mobile video-conferencing.

Et av ryktene har lenge vært at Apple vil lansere to versjoner av sin tablet, en hvor de samarbeider med mobilselskapene om netttilgang og hvor prisen er subsidiert. En annen modell skal kun ha WiFi og ha et høyere prispunkt, litt som Apples iPhone og iPod touch.

Video

Intervjuet er på fransk, men kommentarene omkring Apple begynner på omtrent 06:19 hvis du forstår fransk.

Neste uke blir avgjørende

Selvom de konkrete bevisene er fortsatt er ganske tynne, begynner mengden av troverdige kilder som nevner Apples tablet å bli så pass omfattende at det må foreligge noe fakta.

Neste uke blir en avgjørende uke. Hvis Apple skal avholde sin presentasjon av tableten den 27. januar, må selskapet sannsynligvis benytte neste uke til å få sendt ut en invitasjon til eventen til presse og andre interessenter. Apple har sendt ut invitasjoner helt opp til en uke før arrangementet, men foreløpig foreligger det ingen offisiell invitasjon til en Apple-presentasjon.

Via MacRumors.

Tags:

Sorry

Det kan jo etterhvert virke som om noe faktisk skjer mot slutten av januar... Det blir spennende fordi jeg fortsatt ikke helt forstår hvorfor jeg som allerede har iPhone, MacBook og iMac skal kjøpe meg et slkt surfebrett. Dette har Apple garantert tenkt på og jeg tipper på noen innovative innholdstjenester!

Ellers synes jeg hele konseptet med slike subsidierte priser er helt idiotisk. La meg kjøpe enheten for det Apple ønsker og la meg evt kombinere med det abo som passer meg best.

PS: Jeg tror heller ikke den vil hete iSlate da dette navnet klinger dårlig sammen med øvrig produktserie.

Gitman

@Sorry: den er vel kanskje heller ikke beregnet på slike som deg som allerede har alt det andre ;)

pmortenhs bilde

pmortenh

Vi får se hva som kommer i 24 http://www.fox.com/24/photos/
Det er mange nye ting som har blitt vist i div tv serier.

Knesarens bilde

Knesaren

Navn: iPad

spiffers

På side 3 i galleriet, bilde nr 2, så sitter den lyse damen der med en orange pad av noe slag. Ser med første øyekast ikke akkurat så veldig appleish ut ;)

Mac11es bilde

Mac11e

Virker som det er lys i enden av tunnelen!

Selv om Apple i førsteomgang muligens ikke hadde innstilt seg på å lansere et slikt produkt i det hele tatt, tror jeg selskapet har snudd som en følge av alt mediehysteriet rundt saken. Produktet er et resultat av sterkt press fra mediene og et marked som trygler om innovasjoner. Det er i hvert fall min teori. Blir uansett spennende å se hva det hele resulterer i.

DanTheMan

Selvom jeg skrev artikkelen ( :-D ) må jeg komme med et spørsmål, hvor har man egentlig datoen 27. jan fra?

spiffers

Fordi Apple har leid Yerba Buena Center i San Francisco 26 og 27 januar.

DanTheMan

Ok seff! Takk for svar!

Casper

Men vanligvis holdes disse keynotes på tirsdager, gjør de ikke? Klokka 19:00 norsk tid.

spiffers

Tirsdager er vel ikke hugget i stein, men om du sjekker historikken, så er det vel en statistikk som sier noe slik... ;)

djhalleus bilde

djhalleu

Han sa senere at det han antydet var at han var klar over RYKTENE, og at Orange ville med glede ha noe sånt i sitt sortiment:

KILDE:

http://arstechnica.com/apple/news/2010/01/orange-confirms-then-unconfirms-itablet-more-rumors.ars

Orange PR confirmed that was the intent to mobile news site MocoNews: "The spokesperson was merely confirming that he is aware of the speculation surrounding a launch and that Orange would be delighted to have such a product were it ever to be available."

spiffers

Søkte i Google etter Keynote historikken til Apple, og kom frem til at det siden 2000 kun har blitt brukt en tirsdag til keynore, mens tre onsdager er brukt til dette formålet.

Mandag 24 Juli 2000
Torsdag 19 Juli 2001
Tirsdag 7 Januar 2003
Onsdag 7 September 2005
Fredag 2 Juni 2006
Onsdag 2 Mai 2007
Onsdag 16 Januar 2008
Mandag 5 Januar 2009

[url]http://www.google.com/search?q=history+of+apple+keynotes&hl=en&client=safari&rls=en&tbs=tl:1&tbo=u&ei=t6tLS-bwJYnZ-QbQsKBM&sa=X&oi=timeline_result&ct=title&resnum=11&ved=0CD0Q5wIwCg

Casper

@spiffers

Jeg snakker i denne sammenheng om når Steve Jobs holder sine keynotes, og ikke når det f. eks åpnes for registrering.
Ditt søk er ikke nøyaktig nok, du kunne like gjerne brukt denne:

http://keynoteindexfund.com/

I 2009 holdt han denne den 6. januar, som jo er en tirsdag. I 2008 var det den 15. januar, som også er en tirsdag. I 2007 holdt han denne den 9. januar, som også er en tirsdag. Godt mulig han også holdt en keynote 2. mai samme år.

Jeg kan fortsette, men ser ikke poenget i å diskutere dette. Jeg bare stusset over at onsdagen var lansert som en mulig dag for keynote.

Shoot me if I´m wrong, I only play the piano

spiffers

Jeg krangler ikke, jeg søkte og fant, og på grunnlag av det konkluderte jeg. Stusset selv over det, da jeg trodde at tirsdag var en fast keynote-dag. Du fant en bedre kilde, som bekreftet det vi begge i utgangspunktet trodde, så hurra for deg! :D
I år er 27. på en tirsdag, så hvor du har onsdagen skjønner ikke jeg ;)

Casper

Jeg har ikke onsdagen.

Godt mulig vi har forskjellige kalendre, men mine kalendre viser at den 27. er på en onsdag.

spiffers

heh, glemte å bla helt frem til 2010 ;) Du har rett, 27 er en onsdag...

DanTheMan

Det spekuleres i både 26. og 27. da...

DanTheMan

oops, kom dobbelt

jakobmartinrs bilde

jakobmartinr

Orange er ikke helt å stole på...

gauder

Han talsmannen til Orange er hvertfall komplett idiot som avslører nøkkelegenskaper om et produkt en samarbeidspartner strever med å holde hemmelig.

@Djhalleu: eneste grunnen til at de sier det i ettertid er fordi han talsmannen dreit seg ut og de er redde for evt. reprimander fra Apple.

gauder

... eller kanskje det bare var et tilfelle av dette:
http://www.macobserver.com/tmo/article/how_apple_does_controlled_leaks/

Hopalong

@Casper: Du har rett i at Keynotes av Jobs har blitt holdt på tirsdager, men dette er ikke en keynote... Apple deltar ikke på MacWorld i år.

Tradisjonelt har Jobs altså benyttet hovedtalen (keynote) på MacWorld til å starte konferansen, som har gått fra tirsdag til torsdag (mandag til reise+registrering), så det har vært logisk med tirsdager som "fast" dato for keynotes..

Det er ikke tilfelle lenger, siden Apple nå dropper MacWorld.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai