Ukens tips : Actions i Photoshop

I samarbeid med programvareskolen.com ser vi denne uken på Photoshop og Actions som gjør livet lettere for PS brukere. Tipset er i QuickTime format og gir deg en grundig visuell gjennomgang av forskjellige teknikker. Har du kjedet deg gul og grønn over at du noen manger må gjennomføre samme operasjon et uendlig antall av ganger i Photoshop for å f.eks. konvertere en rekke bilder til JPEG eller å forminske flere bilder til en gitt størrelse. Med denne ukens tips trenger du ikke å gjøre den samme operasjonen om og om igjen - du bruker kun Photoshops innebygde actions palett!

Actions i Photoshop "tar" opp hva du gjør og deretter kan du avspille denne handlingen på så mange filer som du vil. Hvis du f.eks. skal endre størrelsen på 100 bilder til 100x100 pixler så trenger du med andre ord kun å gjøre det en gang for deretter å la Photoshop ta seg av resten automatisk gjennom avspilling av actionen.

Se film : Actions i Photoshop

Takk til programvareskolen.com / haraldbjellvag.com for denne guiden. Ser du etter flere slike guider? Da bør du ta en titt på programvareskolen.com!

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai