Norsk konkurrent til iTMS

Det har nå dukket opp en norsk konkurrent til Apples iTunes Music Store, men uten videre tvil kan det virke som denne tjeneste ikke fortjener livets opphold særlig lenge. Mobilselskapet USArtPhone har startet salg av nettmusikk gjennom nettsiden Mobster.no. I øyeblikket er kun tre låter tilgjengelig, men ifølge Digi vil tallet øke til 150 000 i løpet av noen måneder.

USArtPhone har lisens til å selge musikk fra Sony/BMG, EMI, og Warner. Man må bruke mobiltelefon for å handle hos Mobster, og hver låt koster 29 kr (!!!). Ved kjøp mottar man en epost med en link for nedlasting. Mobster leverer musikk i wma-formatet med DRM, og musikken kan brennes til CD. Mobster støtter kun Windows Media Player og leverer kun WMA filer som ikke er kompatible med iPod eller iTunes.

Med et slikt prisnivå, lite utvalg og manglende støtte for verdens og norges mest utbredte MP3 spiller, iPoden, kan vi ikke spå noe annet enn en tidelig død for denne tjenesten. Du kan lese mer om Mobster på Mobster.no - legg spesielt merke til hvordan Mobster har kopiert Apples design når det gjelder iPod og iTunes.

Kilde : pcmedia/technett.no

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai