Nye MacBook-bærevesker fra LaCie

Nye MacBook-bærevesker fra LaCie

I går lanserte LaCie to nye bærevesker til MacBook designet av Sam Hecht. LaCie Coat og LaCie ForMoa er utviklet til å passe MacBooks, Netbooks og det ser jammen meg ut til at en iPad får plass også.

Lacie coatLaCie Coat og LaCie ForMoa finnes i fem forskjellige farger, har dobble neoprenlag og et mykt for på innsiden for å beskytte dine Apple-produkter. I LaCie Coat finnes det også en innerlomme med borrelås for oppbevaring av strømadapter og annet tilbehør. ForMoa har et håndtak og tre ekstra lommer.

Bæreveskene finnes i størrelsen 10.2", 13", 15" og 17" og leveres i fargene rødt, blått, rosa, oransje og svart. Du kan lese mer om veskene hos LaCie. Produktene bør være å finne i Eplehuset, Humac og andre ledende Apple-forhandlere i løpet av kort tid.

Nystadfs bilde

Nystadf

Disse så ganske fete ut, disse må vurderes :)

solfrid

Ja, jeg også synes de så enkle og fine ut. Bare lurer på hvordan det er med bare en bærehank... Kommer ikke den til å henge litt "skeivt" da? Spesielt siden den kan proppes med ekstrating i ytterlommen som er på den andre siden av bærehanken...

eppel

Latterlig, men på Lacies nettshop skal de ha 520 kr i frakt for en bag til 249 kr...

roythomas

Var litt for femi i designen for meg. Men passer jo bra for jenter/damer da :)

djhalleus bilde

djhalleu

Eg savner gjerne en skulderstropp for at den skal bli noenlunde praktisk..

Frantss bilde

Frants

Hei

Jeg benytter sjansen til å lufte noen tanker rundt reklamering for produkter her på Mac1. Denne artikkelen er jo en ren reklame, ingen omtale, kvalitets- eller funksjonsvurderinger. Er det greit?

Utgangspunktet for at jeg IKKE synes det er greit er at jeg selv skrev på en tråd som ble stengt av moderator fordi den reklamerte for et produkt (http://mac1.no/forum/viewtopic.php?f=123&t=226201). Men saken i den andre tråden var at Mac1-brukere fikk spesialrabatt på produktet, altså en sak spesielt relevant for dette forumet. Likevel ble tråden sperra. Når jeg så leser denne saken der Mac1 har tillatt, og til og med heist opp på forsiden, en ren reklame som en produsent ville ha betalt tusenvis av kroner for å få, blir jeg litt provosert. Det finnes hundretalls datavesker der ute som er laget for ulike størrelser av bærbare datamaskiner, alt fra Samsonite til Clas Ohlson, så hva er det med disse veskene som gjør dem spesielt relevant som toppsak for dette forumet? Det står i alle fall ikke i reklameskriftet over ...

Wackhys bilde

Wackhy

Frants: Forelå det en skriftlig avtale med admin?
Reglene er ganske klare på dette:
§1.3 SPAM, multilevel marketing, affiliatelenker etc. er ikke tillatt
Det er ikke tillatt å drive markedsføring av komersielle produkter eller tjenester, herunder skjult reklame og såkalt multilevel marketing, dersom det ikke på forhånd foreligger skriftlig avtale med administrator av nettstedet. Annen uønsket informasjon, som går under uttrykket spam, er heller ikke tillatt. Såkalte "affiliate" lenker hvor eieren lenken mottar penger, poeng eller andre ytelser når noen trykker på disse lenkene er heller ikke tillatt å poste på i1s forum uten å informere klart og tydlig om at dette er linker som gir avsender fordeler.

i1 forbeholder seg retten til å fjerne enhver informasjon som blir tolket å være et brudd på denne regelen. i1 har null-toleranse på gjentagende spam eller markedsføring av kommersielle produkter/tjenester uten på forhånd å ha avklart dette med administratorer/moderatorer.

Forøvrig har du også en egen paragraf rundt klager på moderatorer, moderering etc:
§1.5 Klager på moderatorer, andre brukere etc. rettes til administrator
Har du klager på moderatorenes jobb skal disse rettes per PM eller mail (webmaster[AT]mac1.no) til administrator. Har du klager på andre brukere på i1 skal disse også rettes til administrator per PM eller mail (webmaster@mac1.no). Klager på moderatorer eller andre brukere skal ikke under noen omstendigheter diskuteres i forumet - dette skal tas direkte med administrator.

http://mac1.no/regler

Frantss bilde

Frants

Dette blir jo litt off-topic, men.

Nei, det forelå ingen skriftlig avtale. Siden det var et helt spesielt tilbud til Mac1s brukere trodde vi ikke at det var nødvendig. Og vi hadde faktisk fått takk fra Administrator på en tilsvarende rabattkode til mac1s brukere tidligere...
(http://mac1.no/forum/viewtopic.php?f=123&t=210528)

Men jeg har likevel ikke noe problem med at tråden ble stengt, så lenge det er en politikk på forumet om at all reklame er bannlyst. Men hva da denne reklamen for bærevesker? Er det liksom greit så lenge det er på forsiden i form av en "artikkel"? Jeg synes ikke det.

Man kan trekke en usynlig strek ett eller annet sted i forhold til den som skriver innlegget sin relasjon til produktet. Det ligger vel bak utformingen av reglene. Men kan virkelig ikke se hvordan det skal håndheves i et forum som dette, bare hvordan det rammer vi som forsøker å hold vår sti ren ved å flagge vår rolle umiddelbart.

Bare for å flagge det med en gang: Omtaler av produkter i form av vurderinger og tester er en helt annen sak - det er viktig informasjon og stiller utenom denne diskusjonen.

Men som sagt - litt off topic og vi skal kanskje la det ligge for denne gangen?
(jeg er svak for prinsipielle diskusjoner så det kan lett ta av)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai