Ny oppdatering til Twitter-klienten Kiwi

KiwiPå Mac har Twitter-klienten Tweetie lenge fått lov å regjere tilnærmet uforstyrret, men med svært trege oppdateringer står dominansen for hugg.

Kiwi er den klienten som umiddelbart trer fram som det beste alternativet og med siste oppdatering har en rekke funksjoner blitt lagt til.

Kiwi ble nylig oppdatert til versjon 1.1 og denne oppdateringen gjør Kiwi til et svært godt alternativ til gullstandarden Tweetie.

Kiwi twitter klient

Nytt i 1.1 er først og fremst støtte for bildetjenestene Twitpic, Ember og yFrog. Implementeringen er relativt stilig og bildene forstørres når du holder musen over bildene. Videre så har Kiwi også fått støtte for Growl, samt et eget varslingssystem i menylinjen som ligner på Tweeties. I tillegg har dock-ikonet også fått badges som viser uleste tweets osv. Kiwi husker også hvor du var i klienten etterhvert som nye tweets kommer inn. Du kan også merke tweets som lest manuelt.

Kiwi twitter klient

En av hovedfunksjonene i Kiwi når programmet ble lansert, var muligheten til å bygge egne temaer. Temaene endrer ikke bare utseendet på Kiwi, men også hva slags informasjon som vises, og hvordan Kiwi oppfører seg. Ved lanseringen av Kiwi var det ikke et stort utvalg av temaer, men nå har det etterhvert begynt å dukke opp et rikt utvalg av morsomme temaer. Nettsiden Kiwithemes har samlet de mest populære.

Programmet koster fortsatt $9 og det finnes ikke en reklamefinansiert utgave som det gjør av konkurrenten Tweetie. Vi holder fortsatt en liten knapp på Tweetie, mest på grunn av et svært gjennomtenkt grensesnitt. Den trege oppdateringen av Tweetie for Mac gjør at vi følger nøye med på Kiwi. Kiwi kan lastes ned fra Kiwi-app.net.

Husk å følg Mac1/i1 på Twitter!

Tags:

teoh

Echofon er et allerede bedre alternativ til Tweetie. Ser også bedre ut enn Kiwi, men det er bare min mening.

Den er forresten også foreløpig gratis.

Oddgeirf

Qfeeder er også et bra alternativ. Er i beta og er gratis.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai