Ny Google Chrome beta - nå med extensions

Google ChromeGoogles nettleser Chrome oppdateres raskt og i natt slapp Google nok en beta av nettleseren. Nytt i denne versjonen er at Google endelig har aktivert støtte for extenstions/tillegg og bokmerkesynkronisering - to funksjoner som har vært tilgjengelig i utviklerutgaven av Chrome til Mac.

Google gjør alvor av sin satsting på nettlesere og har oppdatert Chrome fortløpende. Nå er det Mac-versjonen som har fått en ny beta og muligheten for extensions har endelig blitt slått på for alle Chrome brukere. Extensions er små plugins til Chrome som utvider funksjonaliteten til nettleseren. Med extensions kan du for eksempel få en twitter og Facebook-klient rett i nettleseren og det finnes allerede mange gode extensions til Chrome.

I tillegg har også Google gitt oss muligheten til å få synkronisering av bokmerker, slik at de som bruker flere Macer eller bytter på tvers av Mac, PC, og Linux alltid vil ha sine bokmerker synkronisert hvor enn de er. En veldig nyttig funksjon.

Google Chrome snart klar til Mac?

Chrome har en automatisk oppdateringsfunksjon og nettleseren vil bli oppdatert i løpet av de neste dagene. Har du ikke Chrome eller vil ha oppdateringen allerede i dag, kan du laste den ned gratis fra Google.

svars bilde

svar

Er det bare 1Password 3 som har støtte for Chrome beta med add-on støtte?

Cybbe

Har brukt utviklerversjonen frem til nå, men den er halvbuggy. Extensions var det som holdt meg vekk fra betaen i stedet.

Snires bilde

Snire

Synda at Chrome tar like mye plass på skjermen med bokmerkelinjen av som Safari med bokmerkelinjen på.
Det er alt for mye tom plass i brukergrensesnittet på Chrome.

PowerBook

Sannelig på tide!
Tross alt over to (2) måneder Google forsøkte å gjøre noe stort ut at Chrome da fikk "extensions". Bare så synd Mac versjonen den gang var håpløst etter Windows og GNU/Linux versjonene.

* Laster ned *

Snires bilde

Snire

[quote="Snire"]Synd at Chrome tar like mye plass på skjermen med bokmerkelinjen av som Safari med bokmerkelinjen på.
Det er alt for mye tom plass i brukergrensesnittet på Chrome.

Hmmm.. her tok jeg feil ser jeg i ettertid. Jeg tok ikke hensyn til at Chrome har fanelinjen framme også. Så når man tar med den i betrakningen så er det Chrome sine fane og bokmerkelinjer som tar minst plass.

Jacob18

Er det mulig å få chrome til å automatisk søke etter tekst på siden når jeg skriver noe, sånn som i firefox?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai