Enda mer iTunes-innhold i Safari

iTunes previewI fjor gjorde Apple det for første gang mulig å titte på iTunes-innhold i nettleseren uten å måtte åpne iTunes og nå har Apple utvidet disse mulighetene enda mer. Fra og med nå kan du gå gjennom alt av musikk, podcasts og applikasjoner rett i nettleseren.

I november i fjor gjorde Apple det for første gang mulig å se gjennom musikk i nettleseren uten bruk av iTunes og for et par uker siden ble det også mulig å se iPhone-applikasjoner. Det eneste som har manglet er muligheten for å kunne navigere seg gjennom de forskjellige kategoriene, sjangre og typer av innhold i nettleseren. Nå har Apple også gjort dette mulig.

iTunes

På adressen itunes.apple.com/no kan du i nettleseren navigere deg fram til musikk, podcasts og applikasjoner uten at du trenger å benytte deg av iTunes. Du kan navigere deg gjennom kategorier og hver artist, sang, applikasjon og podcast har sin egen «proflside» hos iTunes.

iTunes

Etter at Apple kjøpte opp musikktjenesten Lala har det blitt spekulert i at Apple planlegger å tilby alt innholdet rett i nettleseren og dermed gjøre iTunes mer eller mindre overflødig. De siste månedenes endringer gjør dette ihvertfall mer trolig.

Tags:

krsk0

Virker spennende, det neste blir nok kjøp i nettleseren :)

Staales bilde

Staale

Innholdet ligger ikke i safari, det ligger på nettet. Misvisende tittel.

SeaLions bilde

SeaLion

Nja, dette er ingen uavhengig løsning.
Når man går inn på den oppgitte nettsiden så startes iTunes opp og kobler seg til iTunes Store. Så dette er ikke uavhengig. Uten iTunes installert på maskinen får man altså ikke tilgang til disse nettsidene.

Siggii

Det her er jo ganske deilig da, for hvis du skal lete gjennom endel innhold er det utrolig slitsomt å gjøre det i iTunes, det går jo helt vanvittig sakte.

DanTheMan

Dette var bra! Slipper å laste iTunes hele tiden! Neste steg: Preview i apps og i safari, på iPhone/iPod Touch!

Amishen

Er på tide at noe skjer med iTunes. Det er et altfor treigt program. Hadde ikke vært feil om de hadde modernisert det, evt. gjort det om til en fullstendig webapplikasjon.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai