71-åring oppringt av Steve Jobs

Steve JobsHvorfor blir en 71-åring ringt opp av Steve Jobs? Fordi han lastet ned låt nummer 10 000 000 000 fra iTunes Store. Sangen som lyder navnet «Guess Things Happen That Way» ble spilt inn av Johnny Cash den 8. August 1959 og ble lastet ned av den tidligere megleren Louie Sulcer i den amerikanske delstaten Georgia.

Det som vekker oppsikt er at Apples egen CEO Steve Jobs ringte personlig til Louie og sa følgende "Hei, det er Steve Jobs fra Apple". Louie trodde ikke det var Steve Jobs i den andre enden av røret og svarte tilbake "Yeah, Right" siden han hadde en sønn som elsket å ringe opp Louie og lure han, forteller Louie til musikkmagasinet Rolling Stone.

GavekortNå mottar Sulcer et gavekort fra Apple på 10 000 dollar, nærmere 60 000 norske kroner. New York Times melder at Sulcer også fått en telefon fra Rosanne Cash, datter av Johnny Cash.

froskenfredrik

Artig historie, men artikkelen bør kanskje renskrives?

andershusas bilde

andershusa

Ja, her har det gått litt for raskt for Jensrask.

andershusas bilde

andershusa

Kan starte med navnet som er Sulcer, ikke Šulcs.

http://www.rollingstone.com/rockdaily/index.php/2010/02/25/itunes-prize-winner-to-steve-jobs-yeah-right-who-is-this-really/

http://www.apple.com/itunes/10-billion-song-countdown/

Jensrasks bilde

Jensrask

Ser det selv, men skrev artiklen rett før jeg dro ut på en par mils skitur og regnet ikke med at den kom til og bli godkjent. Uansett så skal jeg forbedre meg, går første året på ungdomsskolen så ikke forvent for mye !

TigerOlas bilde

TigerOla

Artig nyhet, for all del - men JO - vi må forvente "så mye". Hvordan kan vi som leser nyheter og artikler vite alderen på den bak tastene som skriver artikkelen? Om du ikke føler du skriver godt nok, ta en tur innom stavekontroll eller få noen til å lese gjennom og eventuelt renskrive for deg.. :)

Jensrasks bilde

Jensrask

Takk for kloke og smarte ord TigerOla, skal huske på dette neste gang jeg skriver!

Traktors bilde

Traktor

Men sier ikke dette litt om de som godkjenner artiklene. De burde kanskje vært litt strengere. Det beste hadd vært om de hadde gitt en tilbakemelding på ting som må forbedres før artiklen bli publisert. Men det blir kanskje litt for omfatende, hvem er det egentlig som godkjenner artikler på mac1? Tenker ikke spesifik på personen, men hvor det skjer og hvor mange som gjør det osv. Men uansett bra at folk lager artikler!

iAndrews bilde

iAndrew

Jeg synes ikke akkurat det var flere eller grovere skrive- og slurvefeil her enn i artikler skrevet av flere fra Mac1s faste team. (Ja, leste teksten før den ble rettet.)

trymsb

Traktor: Jeg tror at om godkjenningsprosessen blir større, minsker interessen for å skrive artikler. Hvorfor skulle jeg gidde å bruke først min tid på å skrive en artikkel, for så å få tilbakemelding om hva som må endres, for deretter å sende den inn igjen? Man tjener da ikke så mye på det at jeg tror at noen gjør dette for å få kickback.

Traktors bilde

Traktor

Ser poenget ditt, skjønner godt at man ikke gidder å legge så veldig mye arbeid i å skrive disse artiklene, 50 kr ikke så veldig mye. Mener på ingen måte at det du har skrevet er dårlig da Jensrask! Jeg for min del kvier meg litt for å skrive artikler på grunn av skrivefeil og slikt. Desuten er det litt surt om det man har skrevet ikke blir godkjent eller noe andre kommer før deg, som ofte skjer rundt store saker.

andershusas bilde

andershusa

Trymsb: Har du hørt om korrekturlesning? Å få noen andre til å lese gjennom skriverier er helt normalt, og noe enhver skribent bør gjøre og som regel ønsker å få gjort. Kommentarfeltet her er et godt eksempel på hva som skjer i motsatt fall; da ledes oppmerksomheten til leserne bort fra innholdet i artikkelen, og over til kritikk av utformingen.

Jensrasks bilde

Jensrask

Prøver og skaffe en som kan gjøre den så kalte "korrekturlesningen", men i mellom tiden så lurer jeg på hvem som er i Mac1 faste "artikkel"-team ? Kan evt spørre de om noen tips hvis de tar seg tiden til å svare. Kanskje noen her på forumet med gode norsk kunnskaper som har noen tips ? Hadde satt uendelig stor pris på om noen kunne kommet med konkrete stave feil/ grammatikk feil som jeg klarer å gjøre i artiklene mine.

quadra800s bilde

quadra800

Dette setter mitt sinn i kok! Hvorfor i granskauen tar Apple seg den frihet å fiske ut personopplysninger og utnytte dem på denne måten?! Fint at de beæret mannen med "pengeerstatning" etterpå. Men dette synes jeg var skuffende av Apple!

lazaruzs bilde

lazaruz

fordi han fikk 10000 dollar kanskje? og han har helt sikkert blitt spurt om det var greit...

AdrianBizs bilde

AdrianBiz

Setningen "...Steve Jobs ringte personelig til Louie og sa følgende..." irriterte meg grenseløst. Kan du endre "personelig" til "personlig"?

mordor

AdrianBiz: kan ikke du hoppe tilbake i senga og stå opp på den andre foten?

dellnorge

Herre jesus.
Noen jævla skrivefeil er vel ikke viktig vel!

jakobmartinrs bilde

jakobmartinr

Hvis dere har problemer med at folk ikke skriver riktig iblant, kan dere jo holde det for dere selv, eller rett og slett droppe å lese artikkelen!

admins bilde

admin

Da stopper vi denne diskusjonen før den tar helt av.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai