iMac-problemene løst?

Ny firmware til iMac 27Apples nye iMac 27" har fått alt annet enn en god start og maskinen har vært plaget av en rekke barnesykdommer - de fleste relatert til skjermen.

Apple har ved flere anledninger stoppet produksjonen og gitt oss firmwareoppdateringer, men nå hevder selskapet at feilene endelig er rettet.

Vi har rettet problemene som har ført til flimring og gulskjær på skjermene til iMac 27". Kunder som er bekymret for at deres maskin har disse problemene må ta kontakt med AppleCare/Apple Support.

uttalte Apple til nettstedet Gizmodo.

Flere som har mottatt den nye iMac 27" har rapportert om en svært forstyrrende flimring i skjermen som kommer helt tilfeldig, men som gjør maskinen mer eller mindre ubrukelig når det står på. Følgende video har blitt tatt opp som viser hvordan problemet utarter seg:

Med den siste uttalelse, har Apple bekreftet problemene og også bekreftet at disse skal være rettet. Kjøpere bør derfor ikke lengre kunne motta maskiner med problemer.

Har du hatt problemer med din nye iMac 27"?

Tags:

lepew

Fikk min IMac 27 i5 i Desember og den har heldigvis fungert perfekt fra dag en. Det er naturligvis helt uakseptabelt at nye maskiner skal ha slike feil og det må være svært slitsomt å motta et defekt produkt som man har betalt mye penger for.

Erlend_V

Jeg fikk min i starten av januar...og har den har også fungert perfekt :)

Erlend_V

Jeg fikk min i starten av januar...og har den har også fungert perfekt :)

fredriklinges bilde

fredriklinge

Min (Late 2009) har også fungert upåklagelig - utover det faktum at det er umulig å installere Windows 7 på den, men det er jo heller ingen krise :P

lepew

Det var rart. Jeg har lagt inn Win7 på min. Bare som en test, men den kjører windows lynkjapt. Det eneste jeg merker er at den blir mye varmere når den kjører Windows.
Med den skjermen blir spill som COD Modern warfare 2 utrolig flott på max oppløsning.

GamleEriks bilde

GamleErik

Min iMac 27" i7 har fungert glimrende fra dag en uten noen problem av noe slag. Har også innstalert Win7 Pro på den for å kunne spille litt COD og Battlefield innimellom. Satte av 100Gb via Bootcamp for spillbruk. Måtte manuelt slette skjermkortdriveren for å fullføre instalasjonen , da driveren som fulgte med ikke passet til skjermkortet. Ny driver innstalerte seg selv via Windows Update. Spiller COD på 2560x1440 med flott grafikk. Anbefales :-)

haugesundaren

Lepew: Hvilken 27" har du? i5, i7? core 2 duo?
Grafikkort da?

John Inge

Jeg har en 27" i7 levert 8/1-10. Hadde problemer med flimring (ikke så mye som på videoen men akkurat så mye at det var irriterende). Jeg hadde ikke gul skjerm. Etter siste grafikkoppdatering var problemet løst! Nå funker den helt fint!

lepew

haugesundaren: Jeg har en i5 med ATI 4850 grafikk-kort. Funker helt topp. Har også testa en del spill for Mac OS og de kjører utmerket. Det aller grommeste med maskinen er skjermen. Har en vanlig PC som er like rask men foreløbig er ikke slike skjermer tilgjengelige på Windows plattformen. Naturligvis blir det en skikkelig hodepine og dyrt hvis noen av komponenetene i en iMac skulle svikte, for det er ikke hverdagskost å fikse slikt selv som jeg er vant til fra PC.

slogmos bilde

slogmo

@lepew:
Dell har nettop lansert en 27" IPS med 2560x1440.
Men den er riktignok ikke LED-bakbelyst, så den når kanskje ikke helt opp til iMac'en.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai