Hva er Magic Trackpad?

Magic trackpadI forrige uke søkte Apple om å få registrert varemerket Magic Trackpad, et navn som minner veldig om Apples Magic Mouse.

Har Apple laget en magisk trackpad i den kommende revisjonen av MacBook Pro?

Apple introduserte i fjor musen Magic Mouse. Musen var den første multitouch musen på markedet og mottakelsen var absolutt blandet. Vi synes ikke dette var noen revolusjon og er større fan av Apples eksisterende multitouch trackpad på deres bærbare modeller enn denne musen.

I forrige uke søkte Apple om varemerkebeskyttelse på navnet Magic Trackpad og dette har selvsagt skapt storm i ryktebørsen. Planlegger Apple å introdusere en helt ny og magisk trackpad i en ny serie med bærbare?

Det har lenge vært ryktet at Apple vil introdusere en ny MacBook Pro-serie i løpet av kort tid og hva passer vel bedre enn å introdusere en ny type trackpad? For å skape et større skille mellom MacBook og MacBook Pro-serien trenger Apple funksjoner som ikke finnes på den billigere modellen. En ny og enda mer avansert multitouch trackpad kan være en slik funksjon og navnet Magic trackpad passer unektelig svært godt.

Men det trenger dessverre ikke å være en ny trackpad. Apple kan ha bestemt seg for å skape et nytt navn på sin eksisterende multitouch trackpad for å få dette til å være mer likt Magic Mouse. MacBook Air var den første Macen som fikk magisk multitouch trackpad, men dette ble senere introdusert på både MacBook og MacBook Pro-serien.

Via Apple Insider

trytam

Jeg tror Apple vil komme med en ekstern trackpad usb/bluetooth som man kan bruke i steden for vanlig mus med sine iMacs/Mac Pros.

alexo89s bilde

alexo89

Om det kommer ekstern trackpad, så skal jeg ha det til jobb :P

spiffers

Mulligens det kan komme et eksternt tastatur med trackpad? Ville gjerne kjøpt det!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai