Fan av Mac1 på Facebook? Vinn Office 2008

Fan av Mac1 på Facebook? Vinn Office 2008Mange er fan av Mac1 og resten av i1-sidene på Facebook og får dermed nyheter levert direkte i sin News Feed.

Følger du oss på Facebook har du nå muligheten til å bli den heldig vinner av Microsoft Office 2008 Business Edition til en verdi av NOK 4990,-

Vinn Microsoft Office 2008 Business EditionVi deler ut en utgave av Microsoft Office 2008 Business Edition til tre av våre fans på Facebook. Alt du behøver å gjøre er å bli fan av i1 på Facebook og kommentere denne nyheten når den dukker opp på vår Facebook-fanpage.

Microsoft Office 2008 for Mac Business Edition inneholder et utvalg av produktivitetsverktøy. Du får 2008-versjonene av Word, Excel, PowerPoint og Entourage, pluss nye profesjonelt designede forretningsmaler for rask utforming av blant annet egne brosjyrer og eget reklamemateriell. Det nye i Business Edition 2008 er støtte for Exchange Server og Windows-kompatibilitet som forbedrer produktiviteten og samarbeidet på tvers av plattformer. Microsoft Office 2008 Business Edition har en veiledende utsalgspris på NOK 4990,- og premiene leveres av Microsoft Norge - takk!

Vinneren vil bli trukket blant brukere som er fan av i1 på Facebook og som har kommentert denne artikkelen på vår Facebook fanpage.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai