TheMacSale - enda en programvarepakke

The Mac SaleI forrige uke dukket MacHeist opp med sin nanoBundle 2, en programvarepakke med en rekke programmer til rabattert pris.

Nå har nok en pakke kommet på bordet og denne gangen er det gjengen bak MacZot som har kommet opp med en god pakke. For $49 får du programvare for $500, blant annet godbiter som Pathfinder og Shovebox.

Programvarepakker har virkelig slått an i Mac-miljøet og ledet av MacHeist har en rekke forskjellige pakker dukket opp. I forrige uke startet MacHeist opp igjen og denne uken har TheMacSale dukket opp.

TheMacSale koster $49 og lover programvare for over $500. I pakken er det programvare vi tidligere ikke har sett blitt solgt i slike pakker og vi finner blant annet den glimrende Finder-erstatteren Pathfinder som vi har skrevet om før. Dette programmet koster alene $39 og trenger du dette pluss noen av de andre er TheMacSale et enkelt regnestykke.

I TheMacSale finner du følgende programmer:

Pakken koster $49 og er tilgjengelig fram til 15. mars på TheMacSale.com

cladi

Hvor mye koster pakken sa du? Etter tre ganger har jeg fortsatt ikke fått det med meg ;-)

espen.mac

Kan du ikke heller kommentere saken, og ikke den hvordan den er skrevet?

Jeg har sett igjennom disse programmene, og det eneste som virkere interessant er "VideoConverter Pro".

Det virker som om resten av programmene er "billige"/gratis, og ikke verdt så mye. Så jeg er spent på hva som utgjør at den totale prisen blir ca. $ 500...

=)

XCPs bilde

XCP

Finance 6 koster jo 40$ for en lisens. Så det virker som en ok deal spør du meg

MrM

pathfinder til 39$ som er verdt hver ei krone.. og at du så får en masse andre programmer for 10$. noen av dem må vel kunne ha litt verdi :)

MrM

darkfame

Bestilt! :)

PathFinder var nice.

venjums bilde

venjum

Bruker Pathfinder og Shovebox hver dag. Har du en iphone/ipod så kan du kjøpe shovebox til den også. Disse versjonene syncer smertefritt.

t.nilsens bilde

t.nilsen

Pathfinder var verd hver eneste krone som MrM også har nevnt over..
Har hørt om det før her på Mac1, og vurdert det, men nå var jo prisen meget bra, og man fikk med noe ekstra ved kjøpet, så jeg er absolutt fornøyd! :D

hpj

...men MacHeist sin nanoBundle til 20 dollar har gitt meg løsningen på mye: CoverScout har lagt til alle manglende cover i iTunes, Flow er det ultimate FTP-programmet, Clips er morro... For 20 dollar! Løp og kjøp!

VIP

Får ikke kjøpt den MacHeist pakken til 20$, kommer bare "There was an error processing your order:" når jeg prøver å trykke kjøp.. noen som vet hva som kan være galt??

nietsoj

Merker at om jeg kjøper denne pakken, så vil jeg ha behov for å ha spesielt path finder på flere maskiner. Er det noe problem, eller må jeg kjøpe flere lisenser?

appleman

Noen som bruker SuperCard som vet om det ligner mye på HyperCard?

SRD

Jeg tror jeg kommer til å kjøpe denne pakken. Er flere av disse programmene som jeg har lyst på, og en får det ikke billigere enn dette.

Maccas bilde

Macca

nietsoj: Ja, du kan installere PathFinder på opptil 3 maskiner.

fra lisensavtalen:

The license permits a single user to install and use the Software on up to 3 machines.

akyel

VIP: Registrer deg først, eller logg inn om du allerede er registrert. Funka for meg!

Stette

Benyttet meg ikke av dette tilbudet, men prøvde ut Path Finder og falt pladask for det! Endelig kan jeg klippe ut filer, og lime de inn et annet sted, noe jeg har savnet. Path Finder kostet 39$, og er verdt alle pengene. I tillegg til å kunne klippe ut filer, har Path Finder enormt mange andre fordeler som Finder ikke har, som f.eks komprimering i utallige formater, og muligheten til å se innholdet på maskinen med Size Browser, en utvidelse som lar deg se størrelsen på alle mapper på din Mac.

Anbefaler alle å prøve programmet (Full prøveversjon i 30 dager)

spiffers

[quote="appleman"]Noen som bruker SuperCard som vet om det ligner mye på HyperCard?
SuperCard er en god HyperCard erstatter. Du kan åpne gamle HyperCard filer, og så eksportere dem som en app. Men SuperCard er blitt såpass tungvindt og avansert nå, at man nesten like godt kan programmere selv i Xcode. Spesielt hvis man har noe C-bakgrunn eller har snøring på Ruby.

krimol

Jeg har kjøpt pakken, og gledet meg til å kunne rippe DVDer med VideoConverterPro, men det kommer opp en feilmelding om at "failed to load file".. VideConverterPro skal vel kunne rippe DVDer? Noen som vet hvordan man gjør dette?

arntsss bilde

arntss

Kjøpte til slutt pakken selv om jeg fra før hadde noen av produktene (feks Pathfinder og Tweetie - Har vel 3 lisenser av hver nå... hehe).
Grunnen til kjøpte var enkel, jeg ville teste RapidWeaver, MacJournal og CoverScout. Fikk jo disse billig og fikk flere andre programmer på kjøpet. Om alle blir testet ut tror jeg neppe.

Men må si det er kjekt med disse pakkeløsningene inn i mellom, selv om mange av de samme programmene går igjen flere plasser/ganger.

arntSS

arntsss bilde

arntss

Ser at min kommentar over havnet i feil tråd... hmmm. Man kan lure på hvor man legger hodet av og til. :-P

arntSS

djhalleus bilde

djhalleu

Ånei... eg kom for seint.

Skulle gjerne hatt pathfinder.

Jaja. Vente til neste salg.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai