Ny Mac Pro neste uke?

Ny Mac Pro?Mange venter på oppdateringer av Apples Mac Pro og MacBook Pro-serie, men foreløpig har det vært veldig stille fra Apple etter introduksjonen av iPad.

Nå kan det hende at ventetiden endelig over, et rykende ferskt rykte hevder nemlig at Apple vil lansere en ny Mac Pro allerede på tirsdag neste uke.

Det er nettstedet ZDNet som hevder å sitte på informasjon om Apples nye Mac Pro. Ifølge nettstedet vil Apple introdusere en Mac Pro med Intels nye Core i7-980x, Intels første prosessor med seks kjerner. Prosessoren har en klokkefrekvens på 3.33GHz og er bygd på 32nm arkitekturen til Intel.

Det har lenge vært tvil om hvilke prosessorer Apple vil benytte i Mac Pro, men det er ikke første gang det hevdes at Apple vil gå over til Core-serien på Mac Pro. Allerede i fjor hevdet Hardmac at Apple ville bytte ut Xeon tilfordel for Core i7/i9. Core i7-980x som det nå ryktes at Apple vil bruke i Mac Pro, skal tilfeldigvis introduseres neste tirsdag - samme dag som vi får en ny Mac Pro?

Tidligere har Apple utelukkende benyttet seg av Intels Xeon-serie i Mac Pro. Også Xeon-prosessorer forventes å lanseres neste tirsdag og flere prosessorer i Xeon 5600-serien er hete kandidater til en ny Mac Pro.

Via MacRumors

Henfjel

høres fett ut :D

-Evens bilde

-Even

Ja, så får vi se da..

spiffers

Et par tirsdager siden var det "bombesikkert" at en ny utgave av OS X skulle bli sluppet, og at det skulle komme en ny MBP, men disse "helt sikre" ryktene viste seg jo å være tull. Så selv om jeg også håper på en ny Mac Pro, tror jeg det ikke før jeg ser det ;)

kaada

Gøyalt.

Men om ikke Apple tar seg grunnleggende sammen og lanserer et 'decent' grafikk-kort slik at jeg kan få kjøre 2 x 24" ACD så kan det bare være... Og nei, det hjelper ikke om du sier '2 x NVIDIA GeForce GT 120' fordi det er ikke i nærheten bra nok til tungt 3D/CAD-arbeid.

TSeierstad

ATI HD-kortet bør få deg langt på vei:
http://www.apple.com/macpro/features/graphics.html

Som med alt tungt bildearbeid, gjelder det å bruke programmene med omhu. Velg ett godt overvåkingsverktøy for hva som er ressurskrevende prosesser og velg disse med omhu. Da sparer du inn mange timer med venting som kunne blitt brukt til viktigere ting.

Traktors bilde

Traktor

Spiffer@
Det har da aldri vært sakt at det var "bombesikkert" at en ny utgave av OS X skulle bli sluppet for et par tirsdager siden. Så vidt jeg vet hardet ikke en gang vært rykter om et nytt OS X. Eller tenker du på en opdatering av Snow Leopard? Kan være jeg misforstod...

Ecker00

Men er det slik at MacPro skal bare få 1 CPU med flere kjerner istede for 2 stk Quad cores? Hadde jo være lettere legendarisk om det er snakk om 12 kjerner.

Noen som vet? Får vel bekreftet det neste uke.

-Evens bilde

-Even

Så gjenstår det å se imorgen da...

opas

Tenk så skuffet vi kommer til å bli i morgen :-)

opas

Jaggu ble vi skuffet igjen gitt :-))

iSarp

Hvorfor gidder vi å bruke tid på å vente på en ny MBP. Er den ikke bra den som er på markedet nå, da?? Det kommer når det kommer!!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai