Starcraft 2 beta i april

Starcraft 2 beta til Mac i april

Starcraft 2 har i flere år vært en av de mest etterlengtede spillene fra det populære spillselskapet Blizzard. Blizzard har normalt prioritert Mac-brukere likt med PC-brukere og skuffelsen var derfor stor når den første betaen av Starcraft 2 ikke dukket opp på Mac. Nå lover Blizzard heldigvis bot og bedring.

I StarCraft velger man å styre en av tre fraksjoner, Terran, Protoss eller Zerg, hver av rasene med sine egne spesialiteter og taktiske fordeler. Starcraft handler mest om strategi og går mest ut på din evne til å både bygge opp en hær raskest mulig og forsvare deg selv mot fienden.

Starcraft har en spesiell plass i alle spillere som har et par år på baken. Mange har vokst opp med det tilnærmet legendariske strategispillet som fortsatt den dag i dag spilles svært mye. Spillet ble opprinnelig lansert i 1998 for Windows og Mac og det har ikke kommet noen oppdatering (utover utvidelsespakker) siden originalen. Det har derfor vært knyttet stor spenning til Startcraft 2.

At Starcraft 2 ikke kom i en beta til Mac, ble tatt i mot med stor skuffelse hos Mac-brukere verden over. Blizzard har nemlig vært et av de spillselskapene som trofast har stått på Mac-brukernes side og lansert Mac-utgaver av deres spill samtidig som PC-utgaven.

Heldigvis ser det nå ut til at en beta av Starcraft til Mac også er på vei. I en diskusjonstråd på Blizzards eget diskusjonsforum, offentliggjorde selskapet at en beta til Mac var underveis. Datoen for lanseringen av betaen var ikke satt, men det ble antatt at Blizzard skulle få den ut i løpet av april. Forhåpentligvis tidlig i april slik at vi kan kose oss med dette spillet i påsken!

Trailer

Via Itavisen

gauder

Noen som vet kravene?

2rri

Jeg spiller fortsatt originalen minst en gang i uken, så dette blir bra! ^^

Caveman

Har spilt win betaen litt hos en kompis og sett en del kamper på youtube. ser utrolig bra ut! håper jeg får mac beta invite!

EvilM

Den dagen Starcraft 2 kommer ut må jeg nok kjøpe en iMac i7. Min gamle Macbook Pro holder sikkert ikke mål. Blir et dyrt spill for meg:)

axentrix

Hadde starcraft-lan, med det gode gamle spiller ja, senest i går på jobben! :)

svars bilde

svar

Bestilte SC2:CE fra CDON her om dagen.
Skulle lissom få med betanøkkel, den jeg først fikk var alerede brukt, klaget, de hadde vist hatt problemer med at leverandøren hadde gitt samme sett med nøkkler til 2 firmaer.

Fikk en ny i dag, jammen var ikke den brukt også :(
Klaget igjen, men nå fraskriver cdon seg alt ansvar og sender meg videre til Blizzard (som om det hjelper)
Har lest om flere som har samme problemet fra cdon.

Og i tilegg lar ikke SC1 seg kjøre påp 10.6.
Dvs, instalert og kjører gjør det, men null bilde.

06.05:
Fikk enda en kode fra cdon i dag, og den virket :D
Noen her inne jeg kan legge til på vennelisten?

simens bilde

simen

Fungerer perfekt på min Mac Pro. Fikk betakey via cdon jeg også.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai