Kindle klar for Mac OS X

Kindle for MacI oktober i fjor ble det kjent at Amazon jobbet med en Mac-applikasjon som lar deg lese deres Kindle-bøker direkte på Macen.

Et halvt år etter leverer Amazon og i går ble deres Kindle-applikasjon tilgjengelig for nedlastning for oss Mac-brukere. Programmet gir deg mulighet til å lese alle Amazon 450 000 Kindle-bøker uten at du har en Kindle-leseplate.

Amazons leseplate Kindle har blitt en stor suksess i USA og platen ble nylig også tilgjengelig for oss nordmenn. Med Kindle kan du lese ebøker kjøpt fra Amazon sitt store bibliotek, men Kindle er mer enn bare denne leseplaten.

Amazon har nemlig tidligere sluppet Kindle-programvare for iPhone og Windows, men først i går tok de steget til Mac OS X. Med Kindle-programvaren, som er tilgjengelig gratis fra Amazon, kan du lese og organisere dine bøker som du har på Kindle leseplaten eller din iPhone. Amazon sin strategi er tydeligvis å være tilstede der brukerne ønsker å lese en bok, uavhengig om det er en iPhone, Mac eller deres egen Kindle.

Kindle for Mac

Programmet krever en Intel-prosessor og minimum 512MB minne samt Mac OS X 10.5 eller senere. Amazon Kindle for Mac kan lastes ned gratis fra Amazon.com og du trenger ikke eie en Kindle-leseplate for å bruke programvaren.

Tags:

torriseng

"Amazon sin strategi er tydeligvis å være tilstede der brukerne ønsker å lese en bok, uavhengig om det er en iPhone, Mac eller deres egen Kindle."

Flott!

Jeg vil gjerne lese bøker på min (kommende) iPad, og gleder meg som et barn til vi kan gjøre det på norsk - i Norge. Hvor langt fram i tid er vi da, mon tro? Hvor er norsk forlagsbransje?

Kanskje kan forfatterne hoppe over noen (fordyrende) ledd og levere rett i nett-bokhandelen? Jeg betaler gladelig en sum for å lese bøker, gjerne med interaktivt grensesnitt og funksjonalitet : diskusjoner, anbefalinger, geotags - tenk dere Ringenes herre - filmsnutter og lydsnutter, ordforklaringer, hoppe mellom lesing og lydbok etc. etc.

Kom igjen - gi oss varene!

DanTheMan

http://www.appleinsider.com/articles/10/03/22/amazon_reveals_all_new_kindle_e_book_app_for_apple_ipad.html
Kommer til iPad :D

David_Hansens bilde

David_Hansen

men det var dårlig med bøker på norsk hos kindle. håper det blir bedre etterhvert

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai