Apple rydder forsiden av Apple.com

Apple rydder forsiden av Apple.com

Apple gjør sjeldent endringer på forsiden av Apple.com, men i dag har Apple ryddet hele forsiden for å hedre deres styremedlem Jerome B. (Jerry) York som døde brått i morges. Jerry har vært sentral i Apples styre siden 1997.

Det var Steve Jobs selv som hyret inn York til Apples styret i 1997, kort tid etter at Steve hadde tatt over som sjef i Apple. York har vært i Apples styre siden og ble gjenvalgt for en ny periode for kun en måned siden.

I går kveld kollapset York i sitt hjem og ble sendt til sykehuset. Der ble det konstantert at York hadde fått et stort hemorrhagisk hjerneslag (hjerneblødning). York døde kort tid etter.

Jerry ble en del av Apples styre i 1997 da de fleste tvilte på selskapets fremtid. Han har vært en stor ressurs innen økonomi og det har vært et privilegium å kjenne og arbeide med Jerry. Jeg kommer til å savne han.

uttalte Apples sjef Steve Jobs i en pressemelding tidligere i dag.

Det er ikke første gang Apple rydder forsiden for å hedre en død person. I 2005 gjorde Apple det samme for Rosa Parks, en afroamerikansk kvinne som tildeles noe av æren for starten på protestene mot raseskillet i USA på 1950- og 1960-tallet.

Rosa Apple

Tags:
ompopos bilde

ompopo

Det likte jeg :o)

Ttigers bilde

Ttiger

rip

kairobins bilde

kairobin

Syns dette er kjempeflott. Rest In Peace Jerome.
Er glad eg støtter slike selskaper som dette ;-)
Gjør dagen varmere.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai