Ny Cinema Display-skjerm og Mac Pro?

Ny Cinema Displays?

Ryktene om en ny Mac Pro har kommet og gått uten at vi har sett snurten av en ny maskin, men Apple Insider hevder nå at Apple vil lansere en ny Mac Pro og en ny 27" Cinema Display samtidig. Den eneste haken er at dette først skal skje i juni.

Det er nettstedet AppleInsider som nå hevder de har fått detaljert informasjon om Apples planer hva gjelder Mac Pro og Cinema Display.

Ifølge AppleInsider har Apple i lengre tid arbeidet med en ny LED-belyst Cinema Display som skal erstatte dagens 30-tommer. Modellen har fått kodenavnet "K59" og den nye skjermen måler 27 tommer diagonalt og ligner i stor grad en litt forstørret versjon av sin eksisterende 24-tommers modell som ble introdusert i oktober 2008. Skjermen skal ha en oppløsning på 2560 x 1440 og være av samme type som sitter i dagens 27" iMac.

Ny Mac Pro?Samtidig som Apple har jobbet med en ny skjerm, har selskapet også hatt en ny Mac Pro under utvikling. En rekke rykter hevdet disse modellene skulle lanseres tidligere i år og tirsdag denne uken var et hett tips hva gjelder Mac Pro. AppleInsider hevder disse rapportene var feilaktige og at en ny Mac Pro basert på Xeon-prosessorer fra Intel først vil være å finne på gata i juni.

Selv om AppleInsider fortsatt venter på en endelig bekreftelse, blir det antydet at Apple sannsynligvis vil holde seg til sin eksisterende Xeon strategi. Det vil si at Apple vi benytte Xeon 5600-serien som har en relativt stiv pris. 5600-serien vil være tilgjengelig i løpet av de neste 45 dagene i 2.66, 2.8, 2.93 og 3,33 GHz konfigurasjoner. Den nye serien er produsert på 32nm, har 12MB L3-cache og 6 kjerner per prosessor - en skikkelig versting med andre ord.

Alt dette skal, ifølge AppleInsider, først lanseres i juni. Vi som venter på en ny Mac Pro må nok en gang smøre oss med en smule mer tålmodighet.

Ariston

Ser kult ut! Min 24" begynner å bli gammel, ja.. Men har desverre ikke råd til noen ny 27" :(

SRD

27" med 2560 x 1440 hadde vært noe. Håper bare at prisen ikke blir høyere enn Dell U2711.

Andersp111s bilde

Andersp111

Tror dere det er noen sjangs for at nytt Cinema Display og Mac pro blir lansert i kombinasjon med ny iPhone?

slogmos bilde

slogmo

@SRD:
Jeg vil bli overrasket om den blir billigere enn U2711.

SRD

Jeg og tviler på det, men hvis det ikke er tilfellet ser jeg ingen grunn til å ikke gå for iMac eller Dell U2711. Cinema 27" blir helt sikkert kunne tilgjengelig i glossy versjon :S

Arild Holtet

Håper bare ikke det blir glossy skjerm.

thomasfotos bilde

thomasfoto

MBP da tro.... Hum... Sommeren det også da muligens

lyngstad

Tror at MBP vil komme veldig snart, kanskje imorgen! :D

Ronzs bilde

Ronz

Kjøpte MBP med noen av de beste delene (altså god prosessor og HD etc), så kommer nok ikke til å spandere på meg en av de nye MBPene. MEN, disse Cinema DIsplayene ser ganske sexy ut. Håper bare ikke den nye MBPen utkonkurerer min med det første...=)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai