Ny MacBook Pro veldig snart?

MacBook Pro

Ryktene om når Apple vil lansere en ny MacBook Pro vil ingen ende ta. Helt siden januar har vi hørt at en ny MacBook Pro-serie er rett rundt hjørnet, men fortsatt sitter vi uten nye modeller. Nå sier selveste Steve Jobs at vi kan ta det helt rolig, nye MacBook Pros kommer snart.

Nettstedet MacRumors rapporterer nå om at en ny MacBook Pro-serie er snart klar til lansering. Ifølge nettstedet skal forhandlere brått ha fått beskjed om at lagrene av MacBook Pro er lave og leveringstiden er lengre - et tegn på at Apple har stoppet produksjonen for å produsere nye modeller. I skrivende stund er det ingen forsinkelser å spore hos den norske Apple Store, men MacRumors sin informasjon gjelder Apples forhandlernett.

I tillegg til denne informasjonen, skal Steve Jobs også ha svart på e-post fra en MacRumors-leser som spurte om MacBook Pro-oppdateringer.

I recognise the need for secrecy etc but I am really losing heart in the lack of vision for the MBP and Mac Pros. Not expecting a response but as someone who has personally switched dozens of people onto the mac way this is a sad email for me to compose.

skal MacRumors-brukeren ha spurt Steve Jobs om.

Kort tid etter skal Steve Jobs ha svart på e-posten.

Not to worry.

Steve Jobs har angivelige svart på e-poster de siste månedene ved flere anledninger. Blir det ny MacBook Pro i dag?

bekiils bilde

bekiil

tja, kanskje han mente at man bare kan slappe helt av og at "den kommer når den kommer"? :-)

fabre

Dersom den kommer idag; Når på dagen pleier det å skje?

-Evens bilde

-Even

Burde vel skjedd kl 12..?

Dorkfishs bilde

Dorkfish

Ryktene sier jo mye uten at vi kan stole for mye på det.

Noen rykter sier at det kommer i7 eller i5 prosessorer.

Men andre rykter sier at maskinene vil få en ganske stiv prisøkning.

Vi får se hva som blir virkelighet.

-Evens bilde

-Even

Det blir utrolig gøy når det kommer, men nå gir jeg opp håpet om at det kommer en oppdatering før sommeren... Det har jo vert rykter hele tiden :P

Sigmar

Håper man får valget om høyere oppløsning på 15 tommerne, 1920 x 1200 hadde vært noe :)

dngs bilde

dng

Sigmar; det hadde vært utrolig bra for min del altså! Men kommer ikke prisene til å øke sykt da?

SRD

Jeg håper også på 1920 x 1200 på 15". Håper at de kommer i kveld, selv om jeg uansett kommer til å vente en stund med å kjøpe.

tomgeis bilde

tomgei

Er det noen av dere som kan fortelle meg hvilket program som står oppe på maskinen til høyre i bildet? Som husmusiker se det interesant ut så det kunne vært fint å vite hva programmet heter...

admins bilde

admin

@tomgei

Garageband

Kælle

Halla alle Maccere der ute. Akkurat bestillt meg en MBP 13 2.53Ghz. Var det litt dumt det kansje? Siden det går rykter om ny versjon.

Nå skal det sies at det er første gangen for min del at det blir mac, har levd i Pc verden fram til nå. Og kommer til å bruke maskina mest til skolejobbing. Har ikke fått maskina enda, den ligger trygt i Nederland. Er litt i beita for hva jeg skal gjøre.

På fohånd takk for svar. Hilsen Karl :bitchin:

DMH

Spør du med så er de macbookene som man får kjøpt nå overpriset. Det er alltid slik med apple at macbookene er billige i forhold til PC når de kommer ut, men når de har vært ute en stund så begynner de å virke overpriset i forhold til PC-markedet siden de beholder prisene helt til det kommer nye. Jeg hadde ventet.

Arild Holtet

Hm.

Skal kjøpe en ny MacBook Pro rundt 20 april. Da er jeg i Norge, og tar den med hjem til Thailand. Minus 25% moms så blir prisen grei. Men hva kan jeg vente av en ny modell? Vil jeg se en ny modell? Hm........ litt spennende.

-Evens bilde

-Even

[quote="Arild Holtet"]Hm.

Skal kjøpe en ny MacBook Pro rundt 20 april. Da er jeg i Norge, og tar den med hjem til Thailand. Minus 25% moms så blir prisen grei. Men hva kan jeg vente av en ny modell? Vil jeg se en ny modell? Hm........ litt spennende.

Jeg håper at Apple har fått fingern ut før 20.april, så kansje ;) Det florerer ulike tråder med hva den vil inneholde, men ryktene tilsier en oppgradert prosessor av slaget i5 eller i7, sikkert noe annet også siden det drøyer ut nå, men....

Arild Holtet

Kansje de eksisterende modellene går ned i pris????? Siste modell er OFTE bedre enn den nyeste. Dette seg være Mac eller en bilmodell. Jeg trenger IKKE siste "skrik", men innrømmer det virker spennende.

Kælle

[quote="Arild Holtet"]Kansje de eksisterende modellene går ned i pris????? Siste modell er OFTE bedre enn den nyeste. Dette seg være Mac eller en bilmodell. Jeg trenger IKKE siste "skrik", men innrømmer det virker spennende.

Helt enig i den, så jeg går får den MBP`en jeg har bestillt. Er jo en ålreit maskin (etter det jeg har hørt og sett) Blir vel ikke store forskjellene, skal jo ikke bruke den til tunge programmer

svanos bilde

svano

@kælle bestillte du på nett? I så fall kan du kontakte apple dersom det kommer ny mbp innen 14 dager fra du mottar macen og du kan:
1) enten si at du vil levere den tilbake (det gjorde jeg da en av mine mbp ble oppdatert kort tid etter at jeg mottok den)
2) evt godta avslaget de sannsynligvis kommer til å tilby deg for at du skal beholde maskinen i stedet for å returnere den.

Da jeg ville returnere min virket det som apples ansatte var drillet i hvordan de skulle håndtere "kunder som meg" og de hadde et tilbud klart.

Arild Holtet

Tenker likt.

Den "gamle" er ingen dårlig maskin, selv om det kommer en ny. Nyheter kommer det stadig, og en dag må vi jo gå til anskaffelse av en ny. Kan ikke tenke på, at snart kommer det en ny og Må vente. Da får man jo aldri kjøpt noe. Kansje hyggeligere med ett prisavslag.

Traktors bilde

Traktor

Nei, det er ingen dårlig maskin, men slik det er nå får du ganske lite for pengene.

svanos bilde

svano

@ SRD har du noen gang prøvd å jobbe på en 15" med 1920x1200? Hadde det selv på en dell for flere år siden. Kan virkelig ikke si jeg savner det på mbp.

Arild Holtet

Har en gammel 15" MacBook Pro med 2,2 GHz prosessor. Synes skjermen er MEGET behagelig å se på. Tror ikke 1920 X 1200 blir like behagelig for øyet.

SRD

Ja, det har jeg. Og jeg synes det er herlig å jobbe med så mye skjermareal. Uansett så om skriften skulle bli i minste laget, så er det ikke noe problem å bare øke skriftstørrelsen i Word, Firefox o.l. Uansett så mener jeg 1440 x 900 er alt for lite for en 15", det burde minimum vært 1680 piksler i bredden i hvertfall.

Traktors bilde

Traktor

Oppløsning er da ikke skjerm areal? Alt blir bare mindre sp det blir plass til mer, men selve skjerm arealet blir da ikke større.

SRD

Ja, hvis en måler det fysiske arealet på skjermen. Var kanskje litt upresist, men det jeg mente var arbeidsareal eller pikselareal.

Fuzzywolfs bilde

Fuzzywolf

Må være enig i SRD

Det var nydelig å jobbe på min Lenovo T61P med 14,1" skjerm og 1400x1050
Så for 15" mener jeg at 1680x1050 er minimumskrav

AnAppleADays bilde

AnAppleADay

AppleStore, søndag 28.03.10: "We are busy updating the store for you and will be back shortly."
Kan sjå ut som det byrjar å skje ting...

Quendës bilde

Quendë

@AnAppleADay:
På en søndag? =-O
Hmm ... spennende! Håper ikke det er slik som sist, da Aparture ble oppdatert.

Fuzzywolfs bilde

Fuzzywolf

Sida er oppe igjen og ikke noe nytt :-(

Er vel heller tvilsomt at de oppdaterer slikt på en søndag.
Tirsdager er vel den kjente update dagen.

Gadd ikke vente lenger, så har kjøpt meg Macbook pro 13" på elkjøp.
(30dagers returrett...) så kommer en ny innen slutten av april så voila=)

Men det skal sies, dagens Macbook pro er Veldig god!. Føler ikke akkurat at jeg trenger noe mer. Men det er klart kjekkere å få ny utgaven som da har ei enda lengre levetid ressursmessig.

fabre

PLEASE KOM IDAG!!!!

nkrystads bilde

nkrystad

Jeg er så drit lei av å vente nå. Har som kommende førstegangs Mac-bruker kjøpt MacHeist- og MacUpdate-pakker, men ingen maskin å installere det på. Som flere andre har poengtert, virker det nesten som om stasjonær- og bærbar-segmentet er nedprioritet til fordel for iPad/iPhone. Synd at Apple ikke har noen reell konkurrent i forhold til denne typen maskiner (design etc.), for er nok mange proffbrukere som er lei av å sitte på gjerdet og vente.

Men, kanskje dagen i dag er den stooore dagen?! (flowers)

alfchristian

Det er jo veldig rart at reklamen fra Apple store her på mac1 viser pris på 10490 på MBP når prisen er 9990. Hvis det betyr at prisen går opp, kunne de vel klart å begynne å annonsere ny pris samtidig som den nye prisen faktisk gjelder... jeg vil ha en ny utgave nåååå

Fuzzywolfs bilde

Fuzzywolf

Jajamennsann.

Sitter med macbook pro 13" 2,53Ghz utgaven. Kan ikke si at jeg savner noe faktisk.
Fungerer glimrende!

Dog kommer det noe nytt så er det elkjøp 30 dagers returrett!!!

Burrell

Hadde det ikke vært greit å ha noen spiltter nye Macbook Pro modeller å selge når hele USA skal på sine Apple Stores på fredag?

For et par år siden hadde nok Apple helt klart oppgradert litt på en dag som i dag, men i disse dårlige tider, så må nok amerikanerne spre ut innkjøpene litt...

Men det er lov å håpe ;-)

Teekej

Var inne på applestore for etpar dager siden, og når jeg gikk inn en tur i stad så jeg at prisene hadde falt ca 600-1000 kr i pris på de forsjellige modellene. Tror dette er et tegn på at det ikke er lenge til de nye kommer. Tipper maks en måned så kommer det nye bøker. Glad jeg slipper å holde pusten ihvertfall.

danielsk

[quote="Teekej"]Var inne på applestore for etpar dager siden, og når jeg gikk inn en tur i stad så jeg at prisene hadde falt ca 600-1000 kr i pris på de forsjellige modellene. Tror dette er et tegn på at det ikke er lenge til de nye kommer. Tipper maks en måned så kommer det nye bøker. Glad jeg slipper å holde pusten ihvertfall.

Prisene på Macbook Pro nå er da de samme som har vært den siste måneden, er iallefall ingen endringer her. Sikker på at du ikke har vært inne på Apple store for utdanning eller noe slikt?

Fuzzywolfs bilde

Fuzzywolf

[quote="Teekej"]Var inne på applestore for etpar dager siden, og når jeg gikk inn en tur i stad så jeg at prisene hadde falt ca 600-1000 kr i pris på de forsjellige modellene. Tror dette er et tegn på at det ikke er lenge til de nye kommer. Tipper maks en måned så kommer det nye bøker. Glad jeg slipper å holde pusten ihvertfall.

høres ut som du gikk inn på utdanningsdelen ja, gått på den selv...=P

Teekej

Oj, ser ut som det stemmer. Det var ikke meningen å gi folk falske forhåpninger. :-( sorrymybaddontshoot!

freelander

BLIR HELT GAL AV Å VENTE!!!
Håper den kommer snart, hadde bestemt for å kjøpe MBP, men bestemte meg for å vente når jeg så det skulle komme en oppdatering.
Får håpe den kommer snarest! ;)

jonsal

Håper ikke det blir noe voldsomt mye høyere oppløsning... Da blir det tyngre og lese og mer problemer for øyene. Har en 17" Lenovo T61p med 1920x oppløsning og der måtte jeg kjøpe briller for å kunne bruke den...

Mye bedre å lage enda bedre og smartere løsninger slik som allerede finnes for å utnytte mindre oppløsning.. Bruk Expose osv..

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai