Nye bilder fra Microsoft Office 2011

Microsoft Office 2011

Microsofts neste utgave av Office har fått navnet Microsoft Office 2011 og skal ifølge Microsoft bli lansert mot slutten av 2010. Nå har det som sannsynligvis er de første ordentlige skjermbildene fra Office 2011 dukket opp.

Det er nettstedet BoyGeniusReport som skal ha mottatt bildene av det som trolig er Microsofts 2011 utgave av Office. Skjermbildene viser nye versjoner av Word, Excel, Entourage/Outlook og presentasjonsprogramvaren Powerpoint. Bildene viser ikke noe revolusjonerende nytt, men Office-brukere kan forvente seg et oppdatert grensesnitt.

Office 2011 til Mac

Den populære kontorpakken skal flyttes over i Apples moderne Cocoa-utviklingsmiljø og stjele den velkjente «ribbon» menyen fra Office 2007 på Windows. Det er også antatt at Office 2011 vil få flere ytelsesforbedringer som skal gjøre programvaren kjapper og mer responsiv. De to siste utgavene av Office til Mac har fått kritikk for å være for ressurskrevende og lite responsiv.

Microsoft planlegger også å lansere en ferdig versjon av Microsoft Messenger 8 sammen med Office 2011 senere i år. Du kan se alle skjermbildene hos BoyGeniusReport

cladi

Ser ingen grunn til å bytte ut iWork med dette kaoset.

ZiPLe

Av bildene synes jeg det ser litt "kjedelig" ut i forhold til Office 2010 for Win. Mulig iWork funker bra for noen, men for mitt vedkommende er jeg nesten avhengig av det på jobb. I dag fyrer jeg alltid opp Parallels og Windows når jeg skal jobbe med tekstbehandling, regneark og databaser (Access)... (og grunnen til at jeg må bruke Office et er selvfølgelig at alle mine kollegaer bruker det, og med iWork går jeg glipp av en del formatering og funksjonalitet..)

kaizerss bilde

kaizers

ZiPle, jeg er helt enig med deg. Hele Officepakken for Mac er tragisk. Hele brukeropplevelsen er mye bedre på PC enn på Mac. Har Mac på jobb, men har blitt mer glad i Windows 7 enn SL.

Pettergull

Det mest tragiske er at word ser ut til fortsatt å ha den tragiske formateringspaletten. Skjønner ikke hvorfor de må lage programmer med verktøypaletter som må flyttes på i det uendelige. Det blir mye unødvendig jobb.

Skogsgudens bilde

Skogsguden

Jeg er forfatter og journalist, og er meget kresen på tekstbehandlingsprogrammet.

Word 2008 er ikke i nærheten av å duge. Nå bruker jeg StarOffice 9, som er en kommersiell versjon av OpenOffice 3.1.

Dette er Officepakker som overgår Microsoft sitt populære og DYRE alternativ med god margin. Når OpenOffice 3 i tillegg er gratis, så er det ingen konkurranse for meg.

Når det gjelder alle kollegaene som bruker Office 2007, så er ikke det noe problem i forhold til formater. Man kan for eksempel lagre som, og lese MS Office-formater som .doc.

Sethergutt

Vil nok holde meg til iWork, ja.
Men det er fint at Microsoft oppdaterer!
Bra jobba!

mordor

Det skal bli bra å få outlook på mac. Entourage er Søppel. Møtebooking fungere nesten ikke.

mordz

Enig me mordor. entourage er ikke noe for meg. Bruker zimbra mail, å må bruke imap isteden for connectoren. håper bare zimbra teamet oppdaterer connectoren til outlook i mac da:)

sags bilde

sag

@mordor

Kan anbefale å bruke ren Mail.app + iCal i Exchange-miljø.
iCal funker mye bedre enn Entourage. Møtebooking funker helt ok.

mordor

@sag

Jeg trodde at snow leopard mail/ ical krever "Microsoft Exchange Server 2007" for å virke? Vi har foreløpig "bare" 2003 på jobben.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai