Ny versjon av iTunes

Apple har i dag sluppet en ny versjon av iTunes som oppdaterer det populære programmet fra versjon 9.0.3 til 9.1.

Foreløpig ser de viktigste forandringene til å være knyttet til lanseringen av iPad, og funksjoner i Apples nye storsatsing. Den nye versjonen av iTunes gjør det mulig for de heldige som eier en iPad å synkronisere de nye maskinene sine med din favorittmusikk og favorittfilmer. Dessuten er det selvsagt lagt inn støtte for å legge inn ebøker gjennom iBooks, eller via bøker du legger inn i iTunes selv.

Mer spennende for deg som ikke eier en iPad er det at den nye versjonen av iTunes gjør det mulig å redigere Genious-spillelistene dine. Du kan også gi egne navn på de spillelistene denne funksjonen i iTunes lager automatisk.

Tags:
Macinis bilde

Macini

Har også fått en funksjon jeg har savnet, konvertere høyere bitrate til 128 Kbit før overføring til iPod/iPhone.

rocamboles bilde

rocambole

Men da får man etter det jeg har lest ikke med albumcover ser det ut til. Men man får jo plass til desto flere sanger på iPoden/iPaden.

svars bilde

svar

Og en sånn funksjon måtte jo komme etter at jeg har fått til 2 bibilotek, ett for iPhone og ett for Sonos systemet :/

Går ut i fra at den mindre versonen ikke blir liggende i iTunes? Men må jo ha med cover, ellers blir det litt kjedelig, hehe.

thomasbs bilde

thomasb

I tillegg har podcasts i iTunes Store blitt riktig 16:9 i stede for skvisa 4:3 som de har vært en stund :)

pucon

iTunes 9.1 avslutter når jeg spoler.Noen andre som har det problemet?

trygve

Oppdatering av iTunes har i det siste ofte blitt etterfulgt av en oppdateringav iPhone OS. Vet mer om noen timer:-)

furia

når jeg spiller av med remote så spiller den bare en sang om gangen før det blir stille. eneste gangen jeg får spilt av en liste er med iTunes DJ.

Det virker jo litt merkelig

Kyogres bilde

Kyogre

Etter å ha gått på et par smeller med oppdatering av Apple-ting før Googlet jeg før jeg gjennomførte updaten. Fikk dette treffet: http://www.geardiary.com/2010/03/30/new-itunes-9-1-might-not-sync-your-jailbroken-device/

Noen som kan konfirmere at vi som har jailbreaket iPhone mister muligheten til å synce med denne updaten?

Ttigers bilde

Ttiger

Synka fint her, har 3.1.2 og jailet iPhone 3gs.

christerguttens bilde

christergutten

"Mer spennende for deg som ikke eier en iPad..." jeg skulle GJERNE eid en for et par måneder siden jeg... Problemet er at det ikke gååååårrrr..... Står klar med kortet mitt, men får jeg lov å kjøpe??? NOPE!
Det er så sinnsykt irriterende at Apple frister med et produkt, for så å selge det only in America en god stund etter lansering, men før man selger det til resten av verden!!!
Likte godt muligheten til å stappe mer musikk på iPhonen min ved å la den konvertere automatisk! Tok litt tid, men en fin funksjon :) Det ble også bitte litt mer oversiktlig med ryddige "områder" for forskjellige options.. Takk Apple, men når kommer 64 bit iTunes???

FiliusVitaes bilde

FiliusVitae

Jeg fikk ikke synket min ikke-jailbrakede iPhone 3GS etter oppdatering til iTunes 9.1.

Reboot av macen løste problemet.

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

[quote="christergutten"]Takk Apple, men når kommer 64 bit iTunes??? iTunes X kommer i september/oktober sammen med nye iPods.

For øvrig gledelig å se de har fikset i artistkolonne-bugen og problemet med at ikke alle låter blir oppdatert om man endrer info på flere samtidig.

Shaman1981s bilde

Shaman1981

Genius.

sags bilde

sag

@pucon
Jeg har samme problem. Om jeg forsøker å spille f.eks. "Arcade Fire" låtene mine, går iTunes opp i 100% CPU i 5-10 sekunder får den krasher. Noen sanger går fint, men den er rett og slett ubrukelig nå. Håper det er et generelt problem som de får fikset snart.

myrlas

Min sonos har sluttet å fungere mot iTunes biblioteket etter oppdateringen :(

djhalleus bilde

djhalleu

Apple har tatt bort konvertings-funksjonen fra iTunes. Du kan ikke lenger konvertere fra mp3, wav eller aif.

Dette er en funksjon eg bruker hele tiden. Det er utrolig leit. Håper det fins andre måter.

arntsss bilde

arntss

Der er fortsatt noen valg under Avansert på menylinja:

[url=http://bildr.no/view/619539]

arntSS

svars bilde

svar

djhalleu: Som nevnt over, men ja, den er fjernet fra høyreklikkmenyen :/

eirijo2

Hei kanskje det er noen av dere som har peilig på dette.
J
eg har endel musikk videoer som er kjøpt orginalt via itunes, ønsker å importere kun enkelte av disse til min iphone, men finner ingen valg der jeg kan gjøre dette, det er liksom alle eller ingen!?!?
Har prøvd å opprette en spilleliste å tatt et par videoer der, men det fynker heller dårlig, får opp spillelisten men må fremdeles overføre alle.
Når jeg overfører filmer som er orginalt kjøpt i itunes så kan jeg "huke av " hvike jeg vil overføre til min iphone trenger ikke å ta alle der!

Dersom noen har peilig på hvordan jeg kan løse dette setter jeg pris på svar:)

Eirik

Macinis bilde

Macini

Fjern haken på de du IKKE vil ha over til iPhone, sett på hake på "Synkroniser kun avkryssede sanger og videoer" under Oversikt-taben når du har koblet til iPhone.

Stham

Du kan jo gjøre alt manuelt. Jeg bare plukker det jeg ønsker fra iTunes og drar over til iPhone-ikonet som dukker opp når du har koplet den på Macen. Da har du full styring og slipper å tenke synkronisering.

eirijo2

Hehe ja glimrende takk for svar.. burde jo klart å komma på dette sjøl:)

Eirik

Cybbe

Fortsatt random skipping av enkelte sanger i iTunes. Regner med at Apple aldri kommer til å fikse den buggen, da.

espran

Huff, er det bare på min MacBook Pro at iTunes er kjeeempeeetregt? Kjører 10.6.3..

arntsss bilde

arntss

[quote="Cybbe"]Fortsatt random skipping av enkelte sanger i iTunes. Regner med at Apple aldri kommer til å fikse den buggen, da.

Hva mener du med dette?

@espran: Ikke tregt på våre Macer: MB IC Duo (2005), MBP 5.1 (sen 2008) og Mac mini 1.83GHz. Men min Acer eMachine med Intel Atom 1.6GHz er meeeget treg på iTunes og da har jeg bare 40 sanger der. Alle de andre har ca 25 000 sanger + masse filmer og podcaster, samt programmer til ipods og iPhone.

arntSS

steinidars bilde

steinidar

Etter jeg oppgraderte itunes på min pc ble iconet borte, ikke bare på snar veiene men også på filen under itunes mappen. Har ikke giddet å sett så grundig på det enda, men irriterenes :-P

borgei

Merker at refresh av Apps i app oversikten er raskere i Windows versjonen enn tidligere versjoner iallefall. Men fortsatt så sluker iTunes alt for mye ressurser, og går direkte utover batteritiden på en normal laptop, vs. hvis man bruker f.eks. Foobar2000 eller Winamp.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai