ping #16: MacBook Pro, iPhone OS 4, iPad

ping

I episode #16 av ping snakker vi om oppdateringen av MacBook Pro-serien, diskuterer nyhetene i iPhone OS 4, og deler erfaringer og videre tanker rundt iPad.

ping #16

Se ping #16 i HD på Vimeo eller abonner på iTunes.

Kjøretid: 29:05 minutter.

Ukens tema

I denne utgaven av ping snakker Mats og Arne om Apples oppdatering av MacBook Pro-serien og vi diskuterer iPhone OS 4. Etter et par uker med iPad deler vi erfaringer og videre tanker rundt iPad.

Se også «ping extra #01» på Vimeo eller abonner med iTunes.

pingMeta

pingCrew

Falcoy

Har dere testet Teamviewer?
Hvilken er best?

iPlayers bilde

iPlayer

:)

Øysteinhs bilde

Øysteinh

Ikke en knallduo på skjermen dette, føler jeg..
Det virker som det nærmest er en innbyrdes konkurranse mellom programlederne om å "kunne mest"/"toppe hverandre". Det hele bærer preg av en diskusjon mellom kompiser fremfor å opplyse seerne. Dere ser mer på hverandre enn inn i kameraet. Hvorfor fortelle hverandre dette? Dere vet jo det fra før? Fortell oss! Utfyll hverandre, ikke konkurrer om plassen!

Generelt er det også litt lite flyt og entusiasme i formidlingen.

- Øystein

-Evens bilde

-Even

Det er jo det som er så bra med Ping. At det er en vennlig tone og en "chill" stemning og ikke så formelt som at man stirrer i kameraet hele tiden! :) Jeg liker det hvertfall!
Håper det kommer noe utenom iPad neste episode ;)

anden231s bilde

anden231

Enig med -Even, synes det kan komme utenom iPad i neste episode ;)
Synes dere kan se nermere på noen andre duppedingser som HTC Legend/Desire eller noe sånt ;)

Mittis

Det er fint med kunskap, men jeg anbefaler dere å ha et manus/script å gå ut i fra, dere ha jo flotte iPads å bruke til dette. ET manus vil kunne guide dere igjennom det hele og gjør ping ti ganger bedre ikke minst mer effektivt, for oss å sitte og høre på tomprat er ikke gøy.
Jeg tror også entusiasmen deres vil komme bedre frem og til rette om dere scripter ping.

Det trenger ikke stå ordrett hva dere skal si, men heller guide dere igjennom slik at dere får med det viktigste.

dette er bra men det kan bli bedre.

Keep it up!
:-D

Traktors bilde

Traktor

Enig, blir litt for langt og litt vel mye tomprat. Kan nesten forutsi hva dere kommer til å si.

Synes på ingen måte dette er dårlig, men det er rom for forbedringer, nå har dere fiksa alt det tekniske nå gjenstår det bare å forbedre selve "showet".

liverglimt

Endelig noen som tørr å stå opp, jeg trodde først det var bare meg. Har sett 3-4 episoder men det blir traurig. Med skikkelig manus/kjørbok så fikser dere denne pingen på under 10 min. Det blir for mye tøvete tomprat. Nå har dere laget 16 utgaver, men forbedringene er nestn ikke å spore fra den 6-7ende som vel var den første jeg så.

Traktors bilde

Traktor

30 min hadde kanskje gått vis det var podcast, men å sitte å se på to personer diskutere 3 produkter i 30 min kan bli litt vel lenge, serlig med så mye tomprat. Om man tenker seg litt om, gidder man å bruke en halv time å se på dette? Det gjør ikke jeg, hadde dere begrenset dere til 10 min eller diskutert flere produkter hadde det vært en annen sak. Bare tenk på hvor mye TV 2 hjelper deg rekker på en halv time, mener ikke at dere skal opp på det nivået, men dere skjønner hva jeg mener. Kanskje noen gjester i "studioet" hadde gjort seg og litt mer variasjon.

-JRV-s bilde

-JRV-

Må si meg enig med Traktor m.fl.

Ellers syns jeg dette er underholdende, og jeg liker denne "kameratslige" måten å gjennomføre det på.
Men det hadde vært kult med flere ting i hver episode ja. Dessuten må jeg si at jeg syns f. eks. det var litt kjedelig i denne episoden når dere bare sitter og snakker om MBP, og ikke har noe å vise.

Det kan liksom bli litt kjedelig da, det hele blir mye mer interessant hvis vi får se på produktet, sånn som med iPaden.

KBiPhones bilde

KBiPhone

Blir ikke bedre å bedre dette her nei... Hvordan man kan påstå at 4.0 skuffer, det skjønner ikke jeg. For det første så er det ikke sluppet ennå, annet enn i beta. For det andre så kommer altså det som mange har skreket om leeeenge, samt masse nytt. og enda er det ikke bra nok...hvor dårlig synes man egentlig iPhone er pr i dag da? Og en ting til, Apple sier 100 nye funksjoner. Vel, har de vist oss mer enn 20 så langt? Det er mye igjen!!!
Til slutt, jeg elsker min iPhone med 3.0, er sjeleglad for å ikke ha multitasking, tør ikke tenke på hvor treg den ville blitt med det. Men vurderer sterkt å kjøpe ny når neste generasjon kommer. :)

Maccas bilde

Macca

Det hadde vært fint om dere hadde hatt linker til programmene dere tester/viser frem i artikkelen.

Så denne i går, og så en app jeg ønsket men hadde ikke tid til å sjekke det ut. Nå husker ikke hva det het, og siden det var helt mot slutten av videoen må jeg vente på at hele videoen skal loade før jeg får sjekket hva programmet het.

EDIT: Programmet jeg tenkte på var GoodReader, som nå koster kun 6kr. som et introduksjonstilbud (bare et lite tips). Kjøpte den jeg, selv om en iPad ikke vil være i hus før om noen måneder...
:)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai