Ny rask Chrome beta

Google ChromeGoogles Chrome-nettleser har tatt mange markedsandeler det siste året og for kort tid siden slapp Google en ny beta som gjør nettleseren enda raskere. Sammen med oppdateringen introduserer de også noen svært kreative reklamefilmer.

Den nye Chrome betaen lover 30% og 35% forbedring på Googles JavaScript-motor V8 og nettsider med omfattende bruk av JavaScript bør virke mye raskere. Utgivelsen inkluderer også en håndfull nye funksjoner og nå kan man blant annet synkronisere ikke bare bokmerker, men også nettleserinnstillingene inkludert temaer, hjemmeside og oppstartsinnstillingene og språk på tvers av forskjellige Google Chrome-nettlesere. Har du flere datamaskiner vil nå innstillingene automatisk synkroniseres.

Under panseret inneholder den nye betaen også noen nye HTML5 funksjoner, deriblant Geolocation APIer, App Cache og dra-og-slipp-funksjoner. I tillegg har Google integrert Adobe Flash Player plug-in direkte inn i Chrome slik at du ikke trenger å laste ned denne selv. Flash-pluginen vil også oppdateres automatisk samtidig som nettleseren. Praktisk!

Alt i alt er den nye Chrome-betaen absolutt en god oppdatering som definitivt skjerper konkurransen ytterligere mot Apples Safari og Mozillas Firefox. At Google har litt humor og lager en morsom reklamefilm som viser hvor rask den nye nettleseren faktisk er, gjør Chrome nesten enda bedre. Betaen kan lastes ned fra Google og den nye reklamefilmen kan ses under.

Så rask er nye Google Chrome

-Evens bilde

-Even

Tja... Første gang jeg prøvekjører den nå og den lastet ikke de sidene noe fortere enn Safari på min maskin hvertfall... Skal teste igjen imorgen bare for å sjekke mer, mn :)

Ttigers bilde

Ttiger

Jævla bra reklamefilmer!

Brutals bilde

Brutal

Etter jeg switcha til Chrome for et halvår siden har jeg ikke sett meg tilbake. Google Chrome er helt klart den beste nettleseren, uansett operativsystem!

TigerOlas bilde

TigerOla

Videoen er smellfet. Ingen tvil om det. Men det får meg jo til å tenke "hvor mange gigabit og superminimal ping må jeg ha for å få dette resultatet?" Jeg bor jo ikke akkurat i tettbygd strøk...

magnus.overli

Chrome har (i alle fall for Mac) fortsatt en del mangler, men det bedrer seg med meget raskt tempo, og jeg må si at totalt sett er det den nettleseren jeg er mest fornøyd med!

bekiils bilde

bekiil

Andre som sliter med nrk nett-tv i nye chrome?

el-nico

Jepp.

Jeg får heller ikke sett tv på nrk.no med chrome ....

Men fy så rask!

tvslavens bilde

tvslaven

gjalt ikke dette kun for pc-betaen foreløpig?

bekiils bilde

bekiil

virker nå, muligens nrk problem. (bruker silverlight forresten)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai