WarCraft III : Frozen Throne

Blizzard Entertainment annonserte i natt at Warcraft III: Frozen Throne er i Gold Master, dvs. siste steg før produksjon og salg. Utvidelsen til verdens raskest selgende spill er på vei. Warcraft III: Frozen Throne er nå i Golden Master og det er kun snakk om uker før produksjonen kan begynne. Det betyr forhåpentligvis at vi snart vil ha utvidelsen til Warcraft 3 her i Norge. Blizzard har sagt at de vi gjøre som tidligere og legge både Mac og PC versjonen på en og samme CD, det betyr at man kan kjøpe spillet ihvilken som helst butikk og den vil fortsatt fungere på Mac. En god nyhet for oss spillende Mac-folk!

I spillet kommer man inn et par måneder etter The Burning Legion er blitt beseiret av menneskene og Orcene, men nå har det kommet en ny trussel. Spillet støtter også mulitplayer over Battle.net (Blizzards multiplayer platform) og over LAN med dine venner, naober etc. Nytt for Frozen Throen er klanspill.

Dette er en utgivelse vi ser veldig frem til. Forrige gang WarCraft III kom ble vi sittende utover i de små timer, vi frykter dette skjer igjen!

Kilde: IMG Magazine & MediaMac.dk

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai