Ny programvarepakke fra MacFriendly

MacfriendlyProgramvarepakker som MacHeist selger som varmt hvetebrød på Mac-plattformen og det kommer stadig nye pakker. Sistemann ut er en pakke som kalles MacFriendly og som lover 12 applikasjoner med en verdi på $410 til kun $49.99. Som vanlig er dette et tidsbegrenset tilbud.

Konseptet er relativt likt MacHeist, MacUpdate Promo og de andre programvarepakkene. Du kjøper en rekke forskjellige programmer i en og samme pakke og får dermed en stor rabatt. En del av overskuddet fra salget går til veldedighet (i dette tilfellet hjemløse dyr) og pakken er tidsbegrenset.

Programvaren som inkluderes i MacFriendly-pakken er følgende:

  • CrossOver Professional
  • Vue Fantasy
  • Cashculator
  • KosmicTask
  • Simon
  • MacSnapper
  • Mac BlurayRipper Pro
  • SyncMate
  • DVD-Library for Mac 2.0
  • Protect Files for Mac
  • Crystal Clear Interface
  • iMagePhone

Prisen for alle programmene er $49.99 og du får dermed nesten 85% rabatt i forhold til å kjøpe programmene enkeltvis. Tilbudet avsluttes om 20 dager og du kan lese mer om programmene på MacFriendly.org

mrPicattas bilde

mrPicatta

Vanligvis elsker jeg disse pakken, og har kjøpt en del av dem, om så kun for ett program... Men den pakken her må være den første som ikke interesserer meg i det hele tatt...

Er ikke ett eneste program her som virker spennende....

darkfame

Samme her. Jeg kommer nok ikke til å kjøpe denne pakka.

Mishkins bilde

Mishkin

Japp, mye søppel som er "verdt" 420 dollar... Akkurat som om jeg hadde kjøpt disse programmene ellers... Not.

Men ja, hadde vært greit nok hvis det faktisk var gode programmer med, som transmit etc. Synes faktisk ikke det er så mange programmer som koster penger som er verdt å kjøpe lenger, det finnes nå som regel gode gratisalternativer til det meste. Unntaket er da hvis man driver profesjonelt eller veldig aktivt med f eks noe som har nytte av Adobe-programmer.

MS office er også "nyttig å ha", fordi man stadig støter på spesielt formaterte dokumenter hvor det kreves mer enn hva Google Docs klarer, f eks i skolesammenheng.

Utrolig synd at MS klarte å presse docx formatet sitt igjennom som standard ved siden av ODF, eller hadde vi på sikt blitt kvitt det problemet. Er fortsatt utenfor min fatteevne hvordan de klarte å overtale komiteen til å gå vekk fra ett enkelt, åpent format som ODF, og sause det til med å godkjenne docx samtidig. Grrr!

brynjolfbjarmes bilde

brynjolfbjarme

For et elendig tilbud...

åttitre

Det "mac-vennlige" er jo at de også bruker flash på nettsia ;)
Men enig med dere, elendig tilbudspakke!

Mumle

Crossover høres interessant ut. Noen som har erfaring?

Når man ikke ser behovet for de nye programmene betyr det at macplatformen har fått bredde i programutvalget. Godt tegn, altså.
Alt er ikke for alle.

AndreasP

Mumle: Jeg har hatt litt erfaring med crossover.. sjekk websidene dems om de støtter det du trenger! Jeg syns det er litt for snevert, og bruker mye heller Parallells eller bootcamp:)

Ellers enig med "alle", ikke en pakke som vekker interesse..

Mishkins bilde

Mishkin

Mumle: Tror ingen skjønte logikken i ditt "dårlige programmer betyr bredde, godt tegn altså"-utsagnet ditt om denne labre programpakken. Et desperat forsøk på å snu noe negativt til positivt?

Om en tilsvarende pakke ble laget for windows ville den fortsatt vært ræva, og jeg ville absolutt ikke sett på det som noe "godt tegn". La oss holde oss til en ting av gangen; og poenget nå er at denne pakka er veldig dårlig rett og slett.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai