Ny MacBook i deler

MacBook i deler

Tirsdag oppdaterte Apple sin MacBook og i går hadde allerede iFixit skrudd den fra hverandre. Ikke helt overraskende er MacBooken mer eller mindre identisk med den tidligere versjonen.

MacBooken som ble oppdatert tidligere i uka fikk ny prosessor, en ny GPU og forlenget batterilevetid. På innsiden er det lite som er forandret, men iFixit har gjort noen interessante oppdagelser.

Batteriet ser identisk ut med den tidligere versjonen. Det har eksakt samme størrelse, form og modellnummer (A1331), men det nye batteriet har mer kapasitet. Batteriet i den nye modellen veier 355 gram og har en kapasitet på 65 watt-timer, mens den forrige modellen hadde et batteri som veide 347.5 gram og ga 60 watt-timer.

Det interessante er at batteriet i den nye MacBooken også kan brukes i den gamle MacBooken og man får dermed muligheten til å få bedre batterilevetid også på denne modellen.

Tags:
aus bilde

au

Er det slik i macbook pro-ene også, at du kan bytte ut 7 timers batteriet med 10 timers batteriet?

effortlesss bilde

effortless

Litt off-topic, men hvilken type RAM passer til nye Macbook? Hvilket merke og hastighet skal jeg velge dersom jeg ønsker å sette inn en ekstra 2GB brikke?

SinWins bilde

SinWin

Det er plass til 2 brikker, så det å sette inn en ekstra i tillegg til de to som allerede er der funker nok dårlig. Uansett er det DDR3 SO-DIMM, 1066 mHz, 204-pin som passer ide nye MacBook og MacBook Pro.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai