Steve Jobs åpner WWDC 2010

Steve Jobs åpner WWDC 2010

Apple la i går ut en pressemelding som bekrefter at Steve Jobs vil åpne årets Worldwide Developers Conference med hans keynote den 7. juni. Årets WWDC ble solgt ut til over 5000 utviklere med en rekordfart på åtte dager.

Arrangementet vil finne sted på Moscone Centers vestre bygning i San Francisco og Jobs vil sparke det hele igang 10.00 på morgenen amerikansk tid (UTC -7), noe som er klokken 18.00 her i Norge. Utviklerkonferansen vil vare fram til 11. juni.

Spørsmålet nå er hva Apple har igjen å annonsere. Gizmodo og Tinhte har så godt som bekreftet den nye iPhonen, men vi har ennå ikke sett en ferdig versjon av iPhone OS 4.

Dette kan dukke opp under årets WWDC

  • Ny iPhone 4G/HD med ny A4 prosessor, mer minne, muligens mer lagringsplass, et forbedret kamera bak og et kamera på fremsiden av telefonen som trolig vil støtte videosamtaler via iChat
  • iPhone OS 4 sin utgivelsesdato blir annonsert
  • iTunes 9.2
  • Oppgraderte Mac Pro-systemer
  • Mac OS X 10.7 forhåndsvisning

En MacRumors leser sendte også en e-mail til Jobs sist uke der han håpet på at Apple ville annonsere noe som ville blåse vekk Google, der han fikk til svar:

You won't be disappointed.

pingLive

Vi vil også denne gangen sende vår podcast ping live under WWDC-keynoten. Vi kommer med mer informasjon når det nærmer seg.

Via TUAW

fredrik7

Dere mener vel 7-11 juni, og ikke juli.

KareStensland

"Utviklerkonferansen vil vare fram til 11. jumi."
Litt fort i svingene? :-)

admins bilde

admin

Fikset :)

Amishen

Håper mest på at de viser frem 10.7 med et nytt grensesnitt. Aqua begynner å bli noe gammelt. Det ser fremdeles bra ut, men på tide at det kommer noe nytt. I tillegg til nye funksjoner i OSet.

Ellers vet vi mye om den nye iPhone. Så det er ikke så veldig mye spennende der å hente.

peraa

Satser på en ny iPhone som forhåpentligvis blir gitt ut i slutten av juli slik at den kan kjøpes på ferie.

Amishen: Helt enig i det du sier. OSet trenger noe nytt.

findus1994

Hvor blir det av iWork 10 og iLife 10 da?

tg

Tror folket at det blir ett motslag mot Google på keynoten som Jobs har sagt? Og alt dette oppkjøpingen av lala.com og slikt? har folk noe tro på noe nytt på musikkfronten?

Nafonis bilde

Nafoni

Skulle ikke forundre meg om de lanserer en mustikkstreamingtjenese.
lala stenger jo 31. mai, noe som gjør det ekstra mistenksomt.
Leste en artikkel i VG om WWDC igår også som omhandlet litt av dette

Baalspawn

Skal ikke se bortifra at den nye iphonen dukker opp, og så er jo det straks slipp av os 4.0 og annet kjekt. Håper bare di lanserer iPad i Norge også snart, men er vel lite trolig siden di ikke greier å følge opp etterspørselen i di lanserte landene ennå :(

mtefre

To overraskelser jeg håper vil komme (men som jeg ikke tør å vedde på...): Spotlight lanseres som websøker, i konkurranse med Bing og Google. Og MobileMe blir gratis for alle kjøpere av Mac, iPod Touch, iPhone og iPad. Kanskje kommer det ikke på WWDC, men jeg tror det er uungåelig i nær fremtid, hvis Apple virkelig tar Google på alvor.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai