Tweetie for Mac blir oppdatert i juni

Tweetie for Mac blir oppdatertTwitter kjøpte nylig opp Aetbits, selskapet bak Twitter-klienten Tweetie til Mac og iPhone. Etter oppkjøpet ble Tweetie til iPhone fjernet fra App Store og døpt om til «Twitter for iPhone» - men hva skjer med Tweetie for Mac? Twitter lover oppdateringer denne måneden.

Twitter har blitt svært populært og mye av trafikken til den populære tjenesten kommer fra Twitter-klienter som kommuniserer med Twitter uten at du behøver å gå gjennom Twitters nettside. Klientene, Tweetie for Mac/iPhone, bruker såkalte APIer for å kunne snakke med Twitter og nylig gjorde Twitter det kjent at de ville endre måten Twitter-klienter kommuniserer og identifiserer seg opp mot tjensten.

Twitter vil utelukkende bruke OAuth for identifisering og klienter som ikke benytter denne metoden vil slutte å fungere 1. juli. Tweetie for Mac er en av klientene som ikke benytter OAuth og programmet har heller ikke blitt oppdatert til å støtte Twitters nye «retweets». Panikken har spredd seg blant Tweetie-fans, men Twitter har nå beroliget Tweetie-brukere - Tweetie vil bli oppdatert innen fristen!

Bekreftelsen kom selvsagt via Twitter etter at brukeren timhaines stilte følgende spørsmål til API-sjefen Ryan Sarver hos Twitter:

Tweetie for Mac

Ryan Sarver kunne bekreftet Tweetie for Mac vil bli oppdatert i juni og forhåpentligvis kan vi dermed slå oss til ro med at vår favorittklient fortsatt er under utvikling.

Tweetie for Mac

Husk å følg Mac1/i1 på @i1no på Twitter. Du kan også følge de personlige kontoene til vi som driver i1 på @matsbs, @mrkolby, @arkepp og @thomasberglund

Via Macstories

petrus764s bilde

petrus764

Ser ut som en bug i Opera gjør at denne artikkelen blir uleselig på nyeste build. Flere med samme problem? Er ikke sånn i safari.

Dette er dog den eneste artikkelen som blir mongo (ting er misplassert, alt er sort etc. ser ikke ut). Så er det noe spesielt dere har gjort i formateringen elns?

Sebbe

Lurer på hva som skjer med dem som kjøpte macheist hvor de ble lovet en beta for tweetie 2

petrus764s bilde

petrus764

Nå er problemet jeg beskrev over borte. :)

christerguttens bilde

christergutten

Er det bare meg som ikke "scroller" ordentlig i Tweetie tidslinjen med Mighty Mouse?
Må applikasjoner skrives til å støtte Mighty Mouse? Den bråstopper idet jeg løfter fingeren i stedet for å "fly" videre... Hmmm :S

skywalkeron

Har prøvd med Firefox og det ser bra ut!

Kashmars bilde

Kashmar

Har vært redd Tweetie hadde blitt "abandonware" pga manglende oppdateringer den siste tiden.. Dette er meget positivt! :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai