Mac mini i deler

Mac mini i deler

Gårsdagens lansering av Mac mini kom som en overraskelse på de fleste, men våre venner i iFixit har selvsagt allerede fått tak i en og skilt den fra hverandre.

Mac mini i deler

iFixit er alltid tidlig ute med å skille Apples nyeste produkter fra hverandre og Mac minien er intet unntak. Dagen etter lansering har iFixit fått tak i maskinen, skilt den fra hverandre og tatt bilder av morroa.

iFixit melder om ingen store overraskelser jamfør spesifikasjonene, men Apple har tatt flere grep for å gjøre maskinen så stille som mulig. Minien har fått helt nye gummidempere for å isolere skruene som viften, som nå også er 100% børsteløs vifte. Støynivået på den nye Mac minien er målt til så lavt som 14 dB.

Størrelessmessig er Mac minen bredere enn dagens og på høyde med Apple TV. Tykkelsen er derimot kraftig redusert.

Mac mini i deler

Mac mini i deler

Du ser alle bildene hos iFixit.

Tags:
ggt667s bilde

ggt667

Snærten liten sak, jeg ønsker meg en sånn.

q-bs bilde

q-b

Håpløst at Apple absolutt skal gjøre det så vanskelig som mulig å bytte harddisk i Mac mini og iMac.... :( Kjøper konsekvent ikke noe annet enn MBP pga dette...... :(

Ttigers bilde

Ttiger

… derfor har den fire usb og en firewire 800 ;)

ggt667s bilde

ggt667

Hvem gidder bytte HDD i en MacMini? Vel jeg kan finne på å gjøre slikt ville valgt en SSD 30 eller 60GB litt avhengig av hva jeg hadde fått tak i; er alikevel kun OSet, mail.app og handbrake jeg legger inn på slike maskiner, og på de jeg har fra før har jeg koblet til Seagate Free Agent Extreme 1.5TB

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai